Karelinannesi b0ncuk bende burda durayım aslında 30. Haftadan itibaren başlayayım ne olur ne olmaz dedim ama en azından kıyafetler kalsa mı diyorum tozlanır mikrop tutar diye .. bide mis gibi kokan deterjan kokusu gider diye sonuçta en azından bi 7-8 hafta duracak öyle 🤷🏻♀️
b0ncuk Karelinannesi yıkayıp ütüleme sonra da yapılabilir aslında hijyen açısından ütü mikropları öldürüyo sonuçta ben de çok kararsız kaldım 🤷🏻♀️
b0ncuk DeryaSrpnr aynen bu da mantıklı 27. Haftadayım şimdiden ağırlaşmaya başladım gibi hissediyorum ilerdikçe çok zor olacak 🥺
Elly20 Haftaya dolabımız geliyor, 1-2 hafta havalandırdıktan sonra bende 30. Hafta da yıkayacagım yavas yavas yerlestireceğim🥹
Ballmom22 38 haftadayım haftaya doğumum var ütüledim daha yerleştirmedim çantayı kıyafetlerini de geçen hafta tıkadım çok üşeniyorum ☺️☺️😂
b0ncuk Ballmom22 hamilelikle gelen halsizlik cidden çok kötü insan bu yerinden kalkamayan ben miyim diye sorguluyo😄
Karelinannesi b0ncuk ama yinede her ihtimale karşı erken yapmak daha iyi sanki .. lap diye erken doğum yapma riskine karşı en azından sonra tekrar ütü yapılabilir
2_kezannelik b0ncuk agirlaşmadan yap canım 30 haftada erken değil yeni şeyler aldıkça yıka koy 35 de falanda çantanı hazırlarsin
Edaincikara b0ncuk ben 36. Haftada yıkadım cantamida 36 da hazırlamıştım 39 haftalık doğdu çok şükür iki önce doğum yaptım 🥰
nmtock41 b0ncuk 33gibi başladım yıkadım ütüledim 36haftadayız hala yeni gelenler oluyor yıka ütüle yerleştir bitmiyor yani başlayabilirsiniz bence çünkü son haftalara doğru bi ağırlık çöktü bana beklettiklerim var çabuk yoruluyorum artık
Renginveannesi_ b0ncuk bugün tam 35. Haftama giriyorum bugün 2 depo yıkadım serdim kuruusun utuleyip paketleyicegim diğer kalanı dolaba asacağım bu kdar yani 🌸🤲🏻❤️❤️🌼🌸🌸🌺