Esra1990 Bergenim komik ama 32 haftayım ben 7 sene korunma iğnesi vurunup bir ay sadece unutup iğneyi vurunmayı hamile kaldım o unuttuğum sürede hap kullanmıştım birde kucağıma alana kadar inanamıycam şaka gibi geliyo hala bana 😁
HanifeAhmet Bergenim tam vazgeçtiğim anda gelince şok geçirdim tabi ama şimdi de inanmamak değil de hep bir korku var 😒
Bergenim Alparslaninannesii ben daha yeni hamileyim kalp sesi duycam 9gun sonra inşallah ama hala inanamıyorum
HanifeAhmet Bergenim ilk hamilelik olduğu için normal karşılıyorum ben bu korkuları ama çok fazlası zarar artık yavaş yavaş kendimizi rahatlatmamız lazım 🤗🤗
annesinin_beybisi Bergenim 27 haftalık hamileyim bazen hâlâ inanamıyorum. en büyük 2 hayalimden biriydi simdi gerçek olucak allahın izniyle🤗
Eda_65 Bergenim bende ilk öğrendiğimde şok olmuştun test elimde ağlıyordum sevinçten başta inanmıyordum aslında çabuk da hamile kaldım 6. Ayımda şuan 37 haftalığız prensesimle bi kaç güne gelir 😍😍
Bebekdelisi Bergenim ben cnm gittim 2 kese var dedi kandan tahminde etmıstı zaten inşallah saglıkla kalplerınıde duyarız hepımız🌸