Dahiliyeye cok gec kalmadan gidin kan testi yapicaktir tekrar sonrasinda tiroid hapi verip dozunu belirlicek korkulcak bisi degil maliyetide cok dusuk bir ilac alirsiniz duzenli kullanimda suser. Bazi kisilerin gebelige bagli yukselebiliyor. Benim gebe kalmadan vardi 1. Cocuguma gebe kaldim devam ettim duzenli kullanim onemli cocugumda tiroid yok tiroid genetik birseyde olabiliyor sizin gebelige bagliysa bunuda dikkate almaniza gerek yok. Simdi 2. Bebegime gebeyim ve 7 iken gebe kalmosim 1 ayda duzenli 125 levatiron ilac kullanarak dustu ben omur boyu kullanmaliyim ara ara bebegimdan kan alindiginda mutlaka tiroidinede baktiririm sizde her ihtimale karsi dogumdan sonra bi baktirrsiniz. Yigenimde dogustan var cok sukur zeka geriligi olmadi cokta akilli bi cocuk tek skntı ilac ac larna aliniyor bebeklikte cocuga ilaci verip yarim saat bekletmek gercekten zor. Birsey olacgini dusunmuyorum sizin ki bence cokta yuksek bi oran degil ilac kullanimiyla hemen duzene girebilir birde dereotu bu orani en oyi dengeleyen besinlerden biri tavsiye ederim saglikli gunler.