Zeyzeykr 6 ay önce doğum yaptım ve sanırım hamileyim sezeryanla doğum yapmıştım dikişlerim beni hamileliğim boyunca zorlarmı bu durumu yaşayan varmı bana bi zararı olurmu acaba?
Leylaaa38 Zeyzeykr bende aynı şekil 6 aylıkken hamile kaldım şuan kızım 8 aylık 9 aylık olacak.. 12. Ay da doğumum olacak yine sezaryen
Ays_cskn Zeyzeykr 12 aylikken bende gebe kaldim suan 21 haftaligiz bir sorun yasamadim arada bir gerilir gibi hissediyorum ama oda bebek hareketinden yada bebek büyüdüğündende olabilir
biraney Zeyzeykr benimde 15 aylıkken bebeğim hamile kaldım şu an 23 haftalığım bi sıkıntı yaşamadım daha ama cok korkuyorum ikinci sezeryandan 😌
Leylaaa38 Zeyzeykr şuan 13 haftalık hamileyim çok şükür bir şey yok sadece dikişlerim biraz şişti gibi alt göbek ilk önce çıkıyor ya hamilelikte belki de ondan..
Bebekdelisi Zeyzeykr ben 1 sene önce doğum yaptım muayne olup gebe kaldım sorun olmaz sadece gerılme olur oda anlık bebek büyüdükçe dedı
linaaryaa Zeyzeykr 5 buçuk ay önce sezeryan oldum şuan 3 buçuk aylık hamileyim bende o kadar korkuyorum ki doktor da gözümü korkuttu 😔 hep stres altındayım doğumdan 2 ay sonra hamile kalmışım