Srfe_01 Durum2020_ beta hcg degerı hemen düşmüyor dusmedıgı için test yaparsan pozitif çıkar düşük kanamanı adetınle karıstırıyo olabılırmısın
Durum2020_ Milkkk canım ama adetim yeni bitti sayılır adetime 17 gün var çok garip yA ilk defa testler böyle çıkıyor iki tane yaptım ikisi de böyle çıktı
Durum2020_ Canım düşük yapalı baya oldu kanamam 30 gün sürdü düşükten sonra tekrar adet oldum o da 5 gün falan sürdü şimdi diğer adetime 17 gün var gösteriyor bilemedim iki testte böyle çıkınca betahcg düşmüştür ama çünkü ilk adetim olup bitti
Maman-M-E Durum2020_ henüz 17 gün var neden test yapma gereği duydun ki? Bence Adet gününü bekle kaö günde bir adet oluyosun bilmiyorum ama henüz yumurtlama dönemine yenş girmişsin , döllenip hormonların kana karışması bu kadar kısa sürede olmaz
Srfe_01 Durum2020_ çok karışık bı durum canım bılemedım düşük kanaman durmuş tekrar başlamış olabılır bunu adet sanmısta olabılırsın benim betam ⅔ ayda anca sıfırlanmıştı cunku yıne Allah kalbıne göre verır ıns düşük bebegın ayağı içerde kalır derler eskı laf hani yine hemen olur gıbı düşünürler bekle bakalım bellı olur zaten
I-2-D Bende martın sonlarına doğru düşük yapmıştım reglime 1 gün kala test yaptım çift çıktı çok şaşırmıştım 2 gün sonra kan verdim beta 790 çıktı 4 gün geçti yine test yaptım hamileymişim inşallah bu sefer sağlıklı olur bence adetin geçikince hemen git 🙏
Durum2020_ Sağolun kızlar inşallah hayırlısı olsun bakalım haber veririm sizlere de 🙏🥰 acaba sabah ilk idrarla yapsam daha farklı olur mu