Melikeuyar 32 haftalık olduk ama son zamanlarda gece yattığımda bacaklarimin kollarimin ağrısından uyuyamyrm sanki cekiliyo gbi kasiliyo gbi bi ağrı oluyo kızlar sizdede oluyo mu acaba neden kaynaklanıyordur endişelenmeye basladim
Bereeeeen3 Melikeuyar benim karnım kasıklarım cok agrıyor saga sola dönerlen baya zorlanıyorum ve gün icinde bebek aşa bastırıyor gibi agrım oluyor yürürken
Esilamasal Melikeuyar benim başladı 31 haftaligim felaket ağrıyor ayaklarım gece sinirden artık ağlıyorum uykusuzluktan artık başım ağrıyor
Ecee_0661 Melikeuyar Bizde tam 33 haftalık olduk bendede agri cok var birde idrar icin her dakika lavoboya gidiyorum onun harici regl agrisi gibi agri gelip gidiyor o da yalanci sanciymis , vajianmda çok agriyor doğursakda bütün agrilarimizdan arınsak 😅😍
Berf123 Pyrz_07 al bendende okadar magnezyum kullanıyorum ama hiç bir agrının azaldıgı yok hele bel agrısı uf diyorum
Melikeuyar Ecee_0661 İnş ya bnde bi an önce doğurmak istyrm gerçekten sıcaklar bi yandan çok bunalıyorum
Meleq Melikeuyar gün içinde çok ayakta durursam benim de oluyo ağrı ver kasılma..soğuk suyla yıkayıp ayaklarımı yukarı kaldırarak yatıyorum biraz rahatlatıyo..
bluees1207 Melikeuyar kalsiyum ve magnezyum eksikliğinde bu durum görülüyor. Mutlaka doktorunuza bildirin ve ilaç başlayın ve magnezyum ve kalsiyum açısından zengin gıdalarla beslenin faydasını göreceksiniz mutlaka
Melikeuyar bluees1207 kalsiyumdan diye düşündüm bende bakalım bu hafta gidicem kan vermem lazım kalsiyum değerim yukseti ameliyat olmuştum kalsiyum 1 tanesi alınmıştı tekrr bakılması gerekecek sanırım en kısa sürece gitmem lazım ama bana veya bebeğe bi zarar8 olmazdır demi
Inan_busra40 Melikeuyar benimde öyle bacaklarım sırtım sızlıyor bacaklarım arası hamlamış gibi ağrıyor, Rabbim hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🥳
Pyrz_07 Berf123 benim son günlerde karın ve kasık ağrısı oluyor şimdiden çocuğu zor taşıyorum son haftalar nasıl taşıcam diyorum 😃
bluees1207 Melikeuyar kalsiyuma bebeğin çok ihtiyacı olduğu için siz yeterince almazsanız bebek sizin vücudunuzdaki kalsiyumla kendi ihtiyacınızı karşılar olan biz annelere olur 😊 böylr ağrılar v.s ama genelde kemiklerde ve dişlerde ağrı görülür kasılmalar çekilmelet kramplar genelde magnezyum eksikliğinde görülüyor siz beslenmenize biraz daha dikkat edip doktorunuzla görüşün o gerekeni size önerir zaten
Ecee_0661 Melikeuyar Aynen öyle vallahi şükür ki ama hamileligimizin baslari kışa denk geldi başı yaza denk gelseydi mahvolurduk vallahi 😬