ozgecg Arkadaşlar iyi geceler, yeni hamileyim sol kasığımda ki ağrı sol bacağıma vuruyor.. böyle birşey yaşayan var mı?
mehtap28 ozgecg benim de sol bacagim cok agriyo hatta bazi sabahlar kramplarla uyaniyorum fitik olmadigi sürece normal karsilaniyo canim
Denizz01 ozgecg tamamiyle magnezyum eksikliğinden ben çok siddetli kramplar bile geçirdim ilaçla kesildi , şimdi yine başladı mazmezyum ilacı isteyn doktorunuzdan
Babies16 ozgecg evet kaslar gerildigi icin oluyor benimd eilk haftalar olmustu.sonra 24. Haftada asiri siddetli bi sekilde geri geldi.37 oldum hala topal gibiyim zor basiyrm ama geciciymis cok sukur 😏
Aysgvnc ozgecg benim de oldu bütün gece ağrısından uyuymaaudm magnezyumun eksikliğinden oluyormuş magnezyuma başladım hemen sonrasında daha olmadi
pitircikannesi1 Normalde benim de sol bacağım ve sol kalçam çok ağrıyor ama nedenini bende bilmiyorum canım 😁😁
ozgecg mehtap28 Tıbbi olarak bir karşılığı Yok sanırım bunun.. sorun teşkil etmiyorsa sıkıntı Yok. Normal karşılanıyor mu ?? Tecrübem olmadığı için bilmiyorum.. Size de geçmiş olsun
Denizz01 mehtap28 magnezyum eksikliğinden canom 1 ay kullandım geçti kramplar ilacı bıraktık yine başladı 28 haftadayım doktordan tekrar istiycdm
mehtap28 ozgecg evet canim bu ve bunun gibi agrilar asiri olmadigi sürece hamilelikte normal karsilaniyor 24+4 oldum simdiden sirt agrilarimda basladi size de cok gecmis olsun agir birsey kaldirmamaya dikkat edin lütfen
mehtap28 Denizz01 ben ilac kullanmiyorum doktoruma söylemeye gerek duymadim acikcasi biri ovalayinca geciyor bir de sürekli degil arada oluyor sizin ki sık mi acaba ?
mehtap28 Bskogzhn ben hic birsey kullanmiyorum kramplar icin doktoruma da söylemedim acikcasi esim ya da bir baskasi ovalayinca geciyo hemen sizde de öyle mi acaba ?
Bskogzhn mehtap28 o am geciyor ama sonra tekrar agrısını hissediyorum bnce doktorunuza söyleyin magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor
Denizz01 mehtap28 arafa oluyor ama ilaç kullanmıyorum demeyin hamilerlikte vücug dengeleri değişiyor , daha da sıklaşmaha başllıhcak yavaş yavaş bence doktorunuza söyleyin , ya da magnezyum karşılıycak besinler yiyin
Burcin-13 Aynı ağrı bende de olmuştu ilk zamanlar doktora sormuştum Rahim büyümeye başladığı için orada bacağa giden bi sinir varmış onu etkilediğinden hem ağrı hemde böyle bacağın boşa çıkma gibi bi his olurmuş sonradan geçti bende
dilanbartos Magnezyumu çoktan söylemişler bir de ben özel bir çorap aldım dize kadar uzun. Kan dolaşımını hızlandırıyor. Bayağı iyi geldi özellikle yürürken ve temizlik yaparken.