Deletedmon099282 Kızlar iki tane 12 haftalık düşüğüm var, üniversite hastanesine randevu bulamadım eğitim araştırmaya aldım. Perinatolojiye yönlendirirler mi bilgilendirirseniz sevinirim. Genetik test yaptırmak ve rahim filmi çektirmek istiyorum.
BusePolat Deletedmon099282 Kuzucum benim arkadaşım da 2 kere düşük yaptı bir sürü test yaptı kanda pıhtılaşma varmis o yüzden sürekli düşük oluyomus tekrar hamile kaldı doktor kan sulandırıcı iğne verdi dogum yapana kadar kullandı ve şuan bebegi 5 günlük sağ salim doğru Rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere 🌸
busrazz Deletedmon099282 3.düşükte genetik test yapılıyo diye biliyorum üniversite hastanelernde . Genelde pıhtılaşmadan oluyo aspirin yada kan sulandırıcı veriyolar onun içinde . Benm bir düşügüm var şuanda hamileym aspirini aksatmadan kullanıyorm
Deletedmon099282 BusePolat canım Allah razı olsun ben de ondan şüpheleniyorum hayırlısı olsun inşallah bakalım yaptırıcam testleri ama üniversite hastanesine randevu bulamıyorum :( sen Kocaeli’de mi oturuyorsun acaba
BusePolat Deletedmon099282 yok ben normalde sırnaktayim uzm esiyim ama dogum için İstanbula geldim anneme
BusePolat Deletedmon099282 Stres yapma bol bol dua et Rabbimin vardır bi bildiği hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 😘
Deletedmon099282 BusePolat amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sen de çok dua et bana ve benim gibilere, hayırlı doğumun olsun inşallah 🥰
BusePolat Deletedmon099282 Her gece dualarimdasiniz tüm bebek isteyen dogum bekleyenlere Rabbım yardım etsin canım benim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 🌸
Deletedmon099282 busrazz ama benım iki düşüğümde 11. haftada oldu ve sorunsuz bir şekilde giderken aniden duruyordu kanama falan olmuyordu yani doktorum o yüzden bakarlar genetik test yaparlar dedi bilmiyorum hayırlısı olsun aspirinle ilgisi de olmayabilir yani başka bir nedeni de olabilir belki rahimle ilgili belki başka bir şey bakmaları lazım o yüzden