ElifNrkly Merhaba kızlar. E bebekteki sevi baby anne yanı reflü yatağını hoşuma gidiyor fakat 180 lira. Acaba normal reflü yatağı da iş görür mü alanınız var mı ? Normal reflü yatağı da çok basit geliyor gözüme 🤦🏼♀️
Sunu Bende bugün aldım e bebekten reflü yatağı ama anne yanı olandan aldım. En azından orada uyuduğu zaman rahatlıkla alıp başka bir yere götürebilirsiniz. Diğerinde kımıldatsan düşecek hissine kapıldım ben
Anneyimm Kizlar bende alisveris arefesindeyim burdan bir arkadastavsiye etti bana reflu yatagini hatta postu görünce vay be neler varms haberim yok dedim kendi kendime :) ilk gebeligim çevremde yardm edip yonlndrck kimsem yok ne ise yariyor alinmasi sart bir urunmu
ElifNrkly Kusma vb durumlarda boğulmasını engelliyor eğimli olduğu için bir de gaz sorunu çok olmuyormuş Anneyimm
ayerya Ben de normal reflü yatağı tercih ettim zemini daha sert diye çünkü yenidoğan ve bebeklerde daha sert zeminli yataklar öneriliyor daha çok. Anne yanı olan o model eğer aynı modelden bahsediyorsak daha puf puf ve yumuşak gibiydi.