Mihrimahvuslat Smyye1B hayırlı olsun canım benim seninde çok postlarını okuyordum Allah analı babalı büyütsün☺️ mis kokuyordur etraf şimdi 🤤🤤
Hesramm Smyye1B ayyy maşallah maşallah sağlıkla büyüsün minik beyimiz böyle güzel haberleri duyunca çok mutlu oluyorum 🤍💙
Smyye1B Merykls Her ameliyat gibi elbet zorlukları var ama kafaya takmayınca ağrı yada başka bişey etki etmiyor ben şuan ağrı kesici olmadan duruyorum mesela, 😊
Cansuzana Smyye1B gözün Aydın canım ❤️ sağlıkla büyüsün inşallah ❤️ Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️❤️❤️ mis kokulu bebeklerimize kavuştuk çok şükür 🥰😘🥰🤱
Smyye1B Cansuzana Çok şükür kavuştuk vallahi. Ne güzel bir his miş onun mis kokusunu içine çekmek narin bedenini avuçlarının içinde tutmak 🌸🥰
Elifelbb Smyye1B ya maşallah uzun doğum hikayesi isteriz senle ben aynıydık ben daha doguramadım 🥰 sezeryan olcam bende ama gün bellı degıl hala
Deletedmom7373700 Smyye1B aaaa gözünüz Aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah. Sağlığı nasıl ? Bir kaç yazınızı görmüştüm. Merak ettim sizi.
Smyye1B Deletedmom7373700 Çok şükür genel sağlığı iyi onun haricinde fiziksel bir sorunu var perşembe günü tedavimize başlayacağız inşallah 🥰
Smyye1B TugceArslan Aaa Tuğçe abla hatırlamam mı 🥰 Gölcük medar hastanesinde yaptım abla. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin sana da anneminde çok selamı var 🥰 🌸