Hicransarii Merhabalar, Samsunda tüp bebek için iyi bir kadın doğum doktoru isim önerileri alabilir miyim.Bende başlayacağım bu süreçe bilgilerinize ihtiyacım var.
ozztrn Seymaylaylom Hicransarii Ben de Mehmet hocayı tavsiye ederim çok bilgili ve alanında uzman. Onunla tüp bebeğe başlayacaktım ki hamile kaldım şimdi gebeliğimi takip ediyor 🙏🏻
Kubraonurdmr Hicransarii fakültede Davut güvene gittim tek embriyoyla ilk denemede tuttu çok şükür tavsiye ederim 2 aşılama sonrasi yaptırdım ama aşılamaya zaten garanti vermemiştim tup bebege odaklanmistim hep
Seymaylaylom Neden anket yaptınız anlamadım ama mehmet bilge çetinkaya var çok iyi bir doktor medicalde
Hicransarii Seymaylaylom Merhabalar uygulamayı yeni kullanmaya başladım, dediğiniz doktoru araştıracağım teşekkür ederim
Hicransarii Seymaylaylom Ben 2 kere aşılama yaptırdım fakülte hastensimde davut hocaya Ekim ayında negatif sonuc almıştım.
Seymaylaylom Hicransarii bence aşılama zaten başarı oranı yüksek ve etkili bir yöntem değil bizde klomen denedik sonra bir kez aşılama çok vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçtik çünkü başarı oranları cidden çok çok farklı ve aşılama da kolay değil o da emek ve her denemede olduğu gibi umut ediyorsun şansı düşük bile olsa sonundaki hayal kırıklığı aynı oluyor ne yazık ki
Hicransarii Seymaylaylom maalesef ki öyle oldu her geçikmede hayal kırıklığı oldu. Siz hangi hastanede yaptırdınız tüp bebek
Hicransarii Kubraonurdmr Teşekkür ederim bilginiz bende davut hocaya gidiyordum geçtiğimiz Ekim ayında 2 kere aşılama yaptırdım 2 sinde de negatif sonuc aldım artık tüp bebek düşünüyorum hayırlısı olsun herseyin