Dnzdmr92 Magnezyumu doktor tavsiyesi işe mi kullandınız .? Baaklarıma kramp giryor sizce alıp kullansam ?
Bet7408 Dnzdmr92 kesinlikle kullanın önce doktorunuza sorun tabiki çok önemli bence benim kasık bacak ağrım oluyordu ayrıca geceleri kramp giriyordu kurtuldum şükür
Mooneclipsee Dnzdmr92 2. Ayda bacak kramplarından, sızlamasından duramıyordum doktorum osteocare önerdi kullanmaya başlayınca hemen kesildi sırt ve bel ağrısını da önlüyor 🙏🏻
arenkus Dnzdmr92 ben kullandım iki kutu şuan 32. Haftadayım kramp vs şikayetim olmadı hiç maşallah bacak ağrılarım falan da olmadı 🌸
cagla0cagla Ben hiç kullanmadım ama çok şiddetli değilse doğal maden suyu da kramplara iyi geliyor tavsiye ederim her gün bi şişe tükettiğimde hiç kramplarım olmuyor
Melikeex Dnzdmr92 benimde giriyordu doktoruma sordum magnezyum yazdı suan kullanıyorum ama yinede arada oluyo
Emossk Dnzdmr92 maden suyu kullanın ise yaramazsa alın benim yurumeme bile engel oluyordu kalsiyum ve magnezyum birden aldım doktor yazdi
Merveofs Magnezyum gerçekten rahatlatıyor. Doğum doktoru kontrolünü falan beklemene gerek yok aile hekimine de gidersen yazar
Deletedmom_7 Dnzdmr92 doktora şikayetlerini söylersen verir canım. 15. Haftadan beri kullanıyorum. Şu an 26 haftalığım
Nurcantas65 Bana 20 haftalarda yazmıştı icmemistim şuan içiyorum 27+5 acayip bi kramp giriyor bacaklarıma gozlerimden yaş çıkıyor adeta. Keşke baştan kullansaydim. Eğer ağrınız varsa doktora söyleyin başla içmeye 🌸
busrafsar Dnzdmr92 ben doktor tavsiyesiyle kullanıyorum hala kramp giriyo hemde çok acı verici ellerim uyuşması geçmedi 🥺🥺