Demhat Heyla benim çok hareketliydi en başından beri. Erkek. 16+6 da öğrendim ilk. Ama her gittiğimde soruyorum yine😂
Mizgin09 Demhat Bende öyle canım cinsiyet değişir diye halen hiç bişey almadım ama 2 farklı doktora gittim 2 side erkek diyince birde bacak arası ultrasonu verdiler bayramdan sonraya alışverişi tamamlarım şuan 28+5 im
Heyla Demhat kesinleştiğinde öğrenmek daha iyi yaa şimdi ben direk kıyafet almaya başlarım sonra yanılmışız der doktor deli olurum 😅
Meliyyke Heyla benimki aşırı hareketliydi 12. haftada. Bacaklarını iki yana birkaç kere açtı ama henüz bir şey belli olmuyordu doktor da erken dedi öğrenemedik 🙈
myangelson Benim bebiş sürekli yatış halinde ultrasonda hareket ettiğini göremiyoruz neredeyse 😂😂 cinsiyet erkek hatta 12 haftada bacakları açmış yatıyordu doktor direk erkeğe benziyor bu dedi 😂😂😂
Heyla myangelson bizim ki orayı göstermeden hareketler etti o kadar harekete bi göster demi yok hiç göstermedi 😅
myangelson Heyla 😂😂 bizimki mi tembel bilmiyorum da 22 haftadayim hala bı acıkınca tekme atıyor bı yemek yerken bir de böyle canım bişey isteyince yerken daha yok 😂
dlrterzioglu Heyla Bana da öyle demişlerdi o haftalarda çok hareketliydi, hatta erkek çocuk erken canlanır bu kadar hareketli ise kesin erkek dediler kızım herrrkesi yanılttı 😂