Cansucelen Knknesra Knknesra benimde öyle doktor 2 hafta önde gidiyor bebek dedi sizede böyle birşey söyledimi
Knknesra Smyyblstr Bizimki biraz genetik galiba eşimde bende iriyiz bebekte öyleymiş. Meyve çok yiyorum bilmiyorum etkisi var mı 🫶🏻
Elifbts Smyyblstr bebeginizin kilo almasını istiyorsanız günde 1 kg yogurt 2 kase haşlanmış yeşil mercimek börülce 15 adet cwviz badem fındık(kavrulmamış) kuru siyah erik kurusu yagsız lor peynir tüketin
aysucbk Smyyblstr inanın ben de anlamadım 😂ama kahvaltılarıma çok dikkat ediyorum. Haftada her gün yumurta yiyordum süt içiyordum şimdi malum havalardan o kadar sık yumurta tüketmiyorum. Meyve çok tüketiyorum
selmabttl3 34+5 hafta 2600 gr dedi normal herşeyi şükür sadece biraz acelemiz var çıkmak için iğne falan verdi bakalım kaç hafta daha tutucaz içimde kaç kg doğacak 3 olsa yeter
hdemirr86 Smyyblstr 32. Hafta için zayıf değil bence bebeğiniz. Bir aksilik olsa doktorunuz söylerdi, içinizi ferah tutun.
gulkhrmn Fundatercuman oyyy maşallah aynı haftadayız ama bizimki daha 1529 du bende istiyorum kilo alsın ama normalmiş Allahtan 😀