Semayavuz_69 Elifbts vala bacım senin bu dediklerini yemek için midenin baya büyük olması lazım zevizin kilosu ne kadar olmuş günde okadar ceviz yersek batariz 🤣
Semayavuz_69 canneey6766 valla canım sıkma canını kötü düşünme arar inşallah niçin gitmişti calismayami
Elisa_9490 En son 32haftada 1700 oldu . Acaba cokmu zayıf? 🙄 Morelim iyice bozuldu . Doktor bolca meyve yememi soyledi
Miiiii Elisa_9490 bebegin saglikliyea çok ta kafana takma kiloyu dogduktwn sonra hemen toparlanıyolar zaten
Zeynepasi Semayavuz_69 ne güzel ikiz bebekleriniz olacak Allah size bağışlasın bence kiloları normal ama tabi biz doktor değiliz sadece yorum yapıyorum benimki önde olduğuna göre sizinkilerin kiloları cok normal 😊
Miiiii Elisa_9490 canim kilosu dusuk degilki o kadar seninkinin 2 hafta geriden gelmesi dahi normal kabul ediliyo zaten geriden gelseydide doktorun sana belirtirdi bunu. Beslenmene dikkat et gerisini dusunme doguma kadar alir daha zaten simdi asil kilo alma donemine giriyo bebek
Ecemmsavas Smyyblstr en son 27 haftalıkken gittiğimde tam 1 kilo demişti şu an bilmiyorum ama nasıl sizce kilosu kızlar 🤔🤰🌺🧿
Lavanta27 Tubatuubaa yok bence az değildir kafana takma böyle şeyleri bazen benim bebişde önden yada geriden geliyor bazı bebekler kendiliğinden iri bazılarda miniyon oluyorlar hem kilonun bu haftalarda bir önemi yok bence 7 ci aydan sonra daha hızlı kilo alıyorlar🤗🐥
gulkhrmn Fundatercuman oyyy maşallah aynı haftadayız ama bizimki daha 1529 du bende istiyorum kilo alsın ama normalmiş Allahtan 😀
Fundatercuman gulkhrmn Yok yok hiç kafana takma sakın böyle şeyleri seninki inan normal 😍 Benimki biraz yapılı bı bebek olacakmis 😂 Ama sağlıklı doğsunlar inan gerisi boş 😍😍
sedagumus 7084HzY_4 Bizim de durumumuz sizinle aynı, 35. haftada 2200 dediler, gelişim geriliği varmış, 36+1 olduk, 1 hafta sonra tekrar gideceğiz