Gzmklncc İkinci çizgiyi gören var mı ben paylaştıktan sonra söyleyenler olunca fark ettim kamerada net değil sanki ama 🤣 kız iyice delirdim of hayırlısıyla bir olsaydı
Eldgrn Gzmklncc 1 ve 2 de gördüm canım ben 3 te göremedim ama kan ver bence ben daha silik haliyle gördüm hakkında hayırlısı olsun canım
kubra24ada 1 ile 2. De çok hafif var ama bi kaç güm sonra tekrar yap hakkından hayırlısı olsun inşallah 🥰
Tazeanne0134 Gzmklncc çok belli belirsiz var bir-kac gün bekle bi daha yap canım benim kızımda öyle olmuştu
denizasigi Gzmklncc 9 gün varsa erken şu an 5 gün kala ben öğrenmiştim. daha net sonuç icin biraz daha b klemeniz lazim
Mihrimahvuslat Gzmklncc ayyy çok sevindim canım benim ilk iki testte bende gördüm sağ salim bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Rabbim 🤲🏻☺️
Mihrimahvuslat Gzmklncc tabikide bilmez miyim çok sevindim hemde Allah inandırsın başlığını görünce acaba gizem mi deidm içime doğmuş demekki inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağ salim kucağına alırsın 🤲🏻☺️darısı inşallah @Muti @Tusami ve diğer herkesin başına hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim 🤲🏻