SARAras61 Bebeğim 34 hf ta suyum geldi doğum oldu küvezde yenidoğan takipnesi dediler kaç güne verirler başınıza geldimi ne zaman eve çıktınız bide eve çıktıktan sonra sorun devam ettimi
Nill2 SARAras61 Hayırlı uğurlu olsun canım 🙏🏻🎀 Kilosunu doldurunca solunumda sıkıntısı olmayan günü bekleyip çıkarırlar Allahın izni ile. Tam net bilgim yok. Üstte kalsın.
caghan_annesi SARAras61 34 haftada doğum yaptım entübede kaldı bebeğim 24 gün sonra verdiler bize🥺 Allah yardımcın olsun canım benim çok zor beklemek
SARAras61 caghan_annesi yaa çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün 🙏 bizimki entübe değil sizinki neden entübe edildi enfeksiyon falan mı vardı ciğerde falan
Sadriye35 caghan_annesi ilk doğum anından itibaren mi entübe edildi yoksa sonraki günlerde mi benim de bebeğim 35+5dogdu küvezde şuan solunumunda sorun yok diyorlar ama sonradan olur mu diye korkyorum. Beklemek çok zor gerçekten ama çok şükür siz kavuşmuşsunuz inşallah biz de kavuşuruz sağlıkla 🙏
caghan_annesi Sadriye35 doğum anından sonra canım sonradan olmaz diye biliyorum hiç aklına getirme inşallah sende bian önce kavuşursun beklemek gerçekten çok zor Allah herkese sabır versin sağlıkla kucağına gelsin annesi🥰🥹