Hanımlar sonunda benimde buraya hikayemi yazacağım gün geldi çattı.Bende sezeryanda korkanlardan biriydim bisuru soru vardı kafamda.Acaba nasıl olacak belden iğne yapacaklar o iğneden korkuyorum.ameliyat günü verildi hastaneye geldk önlük falan giydim 2saat falan bekledm sonra beni almaya geldiler o ameliyat kapısından girince daha çok korku başladı bana soru soruyorlar o kadar gerginm ki korkuyorum ki bunu anladılar soruları cevaplayamiyorm bile.hazirliklar yapıldı anestesi doktoru geldi iğneyi yaptı 5dk sonra ayaklarımda sıcaklık hissettim ilaç tüm vücuduma dağıldı sanki heryerm uyuştu doktor geldi çocuğu çıkardı hiç duymadım bile korkacak bişey yokmuş meğer.hersey bitmiş ben hala içimden dua ediyorum 🤗 bebeği gösterdi mutluluktan ağladım.sonra giydirdiler bebeği beni hazırlayıp bebekle beraber odaya getirdiler odada yakınlarım duruyor eşim soru soruyor hala narkozn etkisindeym bakıyorum sadece yüzüne.diger cocuklarm geldi yanıma 3evladimida yanımda görünce duygulandm büyük oğlum 6yasinda okula gitmedi kardeşini görmek için çok heyecanlıydı kucağına aldı öptü kokladı o duygu bambaşka. Ama hiç korkacak birşey yok ameliyat oluyorsun sonrasında tabiki ağrı oluyor narkoz gidince ama o kadar olur yani sonuçta karnını kesiyorlar.Sezeryan doğum yapacaklar korkmayın ve belden uyusturulun kesinlikle hiçbir şey duymuyorsunuz ameliyatta senle konuşarak rahatlatıyorlar seni zaten.genel anesteziyi doktr önermiyor bebeğe narkoz gidiyor diye.Kucaginiza alınca herşey bitiyor korku endişe düşünce merak bişey kalmıyor sadece mutluluk oluyor. Allahm herkese yaşatsın bu duyguyu herkesi bir avazda kurtarsın insallh sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.birz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin 😘🤗