NeseA Güzel anneler çok şükür doğum yaptım:) 37+4 haftaliktim dün bu gün yavrum yanım da:) 3500gr doğdu normal doğum oldu 1 dikişim var.. Rabbim hepinize kolay doğumlar versin🤲🏻Rabbim olmayana da nasip etsin inşallah😍😍🤲🏻
Biroglanannesiii NeseA Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah darısı biz doğumu bekleyenlerin başına Allah herkese nasip etsin 🙏
Merve234 NeseA Allah analı babalı büyütsün. Sancılarımiz mi arttı suyunuz mu geldi anlatabilir misiniz biraz 🤗
NeseA Merve234 1 haftadır şeffaf sümüksü akintim vardi dün sabah kanlı geldi ardından adet sancısı gibi ağrılarım oldu şiddetli olunca hastaneye geldim 6cm açıklığım vardı ve suni sancıyla 2 saatte doğum yaptım canm
Yasmin_yaso NeseA ya masallah tam ıstedıgım haftalar bence tam istediğim şekilde umarım bende öyle oluyor suan 36+2 . Rabbım sağlık sıhhat versın yavrunuza . Yaptığınız özel bişey oldu mu acaba ? Doğumu çocuk başlatıyor büyük çoğunlukla bılıyorum ama yıne de fikir fikirdir ☺️
NeseA Yasmin_yaso çok teşekkür ederim canım Rabbim seninde gönlünde oluna versin inşallah:) yok can birşey yapmadım dediğin gibi bebeğim gelmek istedi😘
Tanemveannesi_ NeseA Gözünüz aydın 💓 Allah sağ sağlım büyütmeyi nasip etsin ayağına taş gözüne yaş degdirmesin inşallah 🤲🧡 Sıra bizde 🥲 hayırlısı ile bütün gebelerle birlikte beni de bir avazda kurtarsın inşallah Rabb’im ❤️🤲
ramonun_annesi NeseA yaa ne güzel rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🥰 dikişin ne güzel bitaneymiş nasıl oldu peki yürüyüş filan yaptığın için mi az oldu dikişin maşallah yani 🧿
NeseA ramonun_annesi vallah ebem çok iyiydi baya ilgilendi hiç çatala götürmedi odada yatakta doğum yaptım ebenin sayesinde aslinda
bebek- NeseA ay Allah analı babalı büyütsün seninle hemen hemen aynıydık hatırlıyorum bende pazartesi sezeryana giriyorum:)
Dmrslm NeseA Suni sancıyı çok büyütüyorlar ben de 40. Haftamdaydım 3 cm açıklığım var ama henüz bebeğim gelmek istemedi kendi gelsin diye bekliyoruz ama gelmiyor haftaya suni sancı vericek doktor gelmezse çok mu zorluyor acaba çok acı çektiniz mi ?
ramonun_annesi NeseA bende yatakta doğum yaptım ama çok kötü geçti uyusturmadan kestiler ebe beni hirpaladi baya korkuyorum ikinciyi sezeryan olmayı düşünüyorum