Sinemmmasya canım öncelikle çok çok geçmiş olsun geçen hafta gece iki gibi benimde kanama oldu ama belki beş pedi dolduracak şekilde kocaman pihti attım ikinarak hemde Aydın’da yasiyorum ben devlette takipliyim acile gittim kan idrar testi yapabiliriz dediler ultrason a bakacak kimse yok diye bu arada 13 haftalık gebeyim durumu doktora iza ettim pıhtı düşürdün bebekte bir sorun yoktur dedi ama eğer için rahat etmeyecekse kadın doğum hastanesi var burda devletin yine aynı şekilde oraya gonderdi tabi ilk gittigim yerde tahlilleri verdim çünkü diğer hastaneyle arasinda bı buçuk saate yakın mesafe vardı oraya varana kadar sonuçların çıkar dedi doktor kadın doğum hastanesine vardığımda sonuclarim çıkmıştı tekrardan kan verdiler ultrasondan herhangi bir sorun yoktu bebeğe dair pihtiyi atmak icjn kanama oldu dediler eşimle aramda kan uyuşmazlığı vardı iğnesini yapıp bı gece yatırdılar ertesi gün taburcu ettiler çok şükür iki günde kesildi kanamam günde üç defa Progestan 100 mg başladım bu arada kendi doktoruma rendavum salı günü inşallah güzel.habwr alırım birşey yoktur 🙈