Cismmpoyraz48 Merhaba annişler 😊 biz 21+3 haftaligiz ama ultrasona göre 1 hafta da önden gidiyoruz 🙄 18. Haftdan beri hareketliyiz benim kızım 3 , 4 güne kadar sağ kasiktan vuruodu tekmeleri bugün sağ göbek hizamdan tekmeliyor sizlerin nasıl ? Fikri olan varmı 🤔😊😊
Oznurboluzun Cismmpoyraz48 bizde 22 haftalık olduk çok şükür benimde nasipse kız olacak bu son zamanlarda biraz hareketlendik şükür benim gobegimden 1 parmak aşağıda sanki sol taraftan vuruyor hep
Happinessoon Cismmpoyraz48 benimde 1 hafta 4 gün önden gidiyor normalde 22 haftalığım ama ultrasona göre 23+4🤷🏻♀️
Aydemir Bizde 22 haftalığız. Oğlum çok hareketli benimde. Önceleri sadece kasıklarım da hissederken şimdi her yerde hissedebiliyorum resmen, sanırım geziyorlar 😊
Oyakubra Ya benimde hep sağ kasığımda tekmeliyo başka bi yerde hissetmiyorum 2-3 gundurde sağ kasığımda şiddetli deil ama batma gibi bi ağrı var.. çok sıkı wc cıkıyorum bide :(
Cismmpoyraz48 Meli aynen ya benimde öyle eşim hareketliyken koyuyor elini sonra hiç kıpırtı yok elimizi cekince kıpır kıpır 😊
Cismmpoyraz48 Oznurboluzun bende anlayamadım bi kasikta bi yukarda 2 gündür yukarda erken dönmesinden korkuyorum
TubaCivelekk Merhaba kizlar bndr 22 hafta 1 gunlugüm benimde her tarafimda hissediyorum pit pit ben oglum veya kizim olucak bile diyemiyorum hala ogrenemedim cunku devlete gidiyorum gecen ay yuzde 90 erkek dedi bu ay gormedi ins ay sonu ozele gidicegimmm :))
Cismmpoyraz48 Happinessoon canm 19. Haftada gittim en son 320 gram 23 cm di şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 😊 sizin ne kadar ?
Happinessoon Cismmpoyraz48 rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah benimde 30cm 600gr 22. Hafta ultr göre 23+4 tabi:)