Momaysee Doğurdum kızlar allah isteyen herkese nasip etsin, 5 cm açıkla hastaneye geldim 2 saat sonra anestezi olmadan epidural olmadan doğurdum çok şükür 😍
BenEsra Momaysee maşallah çok sancılımıydı nasıl bişey sancı ağrı bebek çıkarken cok acıyomu ne kadar sürede doğum gerçekleşti ay cok sordum 😂 36. Haftadayım bende ne zaman doğar acaba bebek normal doğum gibi duruo bizim de ama cok korkuyorum 🥲
Ftos_72 Momaysee sancın mı geldi nasıl oldu detayları anlat 💘 şükür biri daha kavuştu bebiişine sıra bizde son 8 🥲
Hatice2780 Allahım analı babalı büyüsün inşllah sıra bizde benim son 5 günüm kaldi inşllah açılmam rahat olurda bende rahat doğum yaparım
tatliiannnee Momaysee Hatice2780 doğumla aklakalı degıl ama bısey sormak ıstıorum bebegınız kacıncı haftada doğum pozisyonunu aldı bz 26 İnci haftadayız ve su an bas yıkarda ayaklar asagı da duruyor
Momaysee BenEsra sancım var akşam 16:00dqn beri çekiyordum ama ben soğukta kaldım üşüttüm filan sanıyordum annem anlamış söylememiş korkmayayım diye hastaneye girdiğimde 5-6 cm açılma vardı 2 saatte doğurdum
Momaysee Ftos_72 sancım vardı ilk başta saatte bir geliyordu hastaneye gittiğimde 4 dkda bir gelmeye başlamıştı
Puddingin Momaysee daha cok detay verir misiniz lütfen.. ben 2 santinle hastaneye koştum ölüyodum sancıdan😁 siz 5 diyosunuz… neler yaptınız?
Momaysee Puddingin snnem anlamış söylememiş telaşlanmayayım diye evde bana yemeğimi çayımı içirip öyle hastaneye gönderdi bende gittiğimde şok oldum ve 2 saatte 10 cm oldu ama ben düzenli aletli pilates yaptım canım
esn46kyy Ftos_72 sen beni bi görsen gerçekten sukredersin haline 🥺😑 Puppp hastalığına yakalandım Her yerim kabar kabar ve aşırı kaşınıyor Gece kaşıntıdan gram uyuyamıyorum Yaşam kalitem yerlerde resmen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
esn46kyy Ftos_72 evet canım çatlak oldu maalesef Elimden geldiğince kaşımadm ama öyle zor bir şey ki Allah düşmanıma vermesin Uyurken uykum arasında kasidim maalesef Zaten bacak el ayak ve kollarıma yayildiktan sonra uyku haram oldu asla uyuyamıyorum Şimdi de popoma doğru yayılıyor 🥺