Seymaylaylom cgnduru değerleriniz nasıl beslenmeniz güzelse ve değerleriniz iyiyse takviye çok önemli değil
linamom cgnduru hamileyken bende öyleydim bir sıkıntı olmadı sanki annelerimiz zamanında vitamin hapları mı vardı 😅
Obirgebe Seymaylaylom benm bütün değerlerim normal gayet güzel dedi dr umuz ama bn burda kullanmayı unutuyorum dediğim için topa tutulmuştm 😂😂
Seymaylaylom Obirgebe millet bayılıyor doktorculuk oynamaya önemli olan tıbbi.gerçekler ve doktorunuzun görüşü bence
durumom2022 Ben çok zorlanıyorum içerlen o multivitamini söyledim doktoruma takviye o nasıl olsa zorlamadan kendini bir gün iç bir gün dursun dedi
hukukcuanne_06 Yani ben magnezyum u her gün içtiğim saati geçirince bacağım ağrımaya başlıyo o yüzden unutamıyorum ama demek ki vücudunuz ihtiyaç hissetmiyor, inşallah bir zararı yoktur
cgnduru hukukcuanne_06 ben sadece imom omega kullanıyorum ayriyetten başka kullandığım hiçbir şey yok genelde çoğu kişi başka şeylerde kullanıyor ama bilmiyorum artık .. onuda çok düzenli kullandığım soylenemez
hukukcuanne_06 cgnduru kaçıncı haftadasınız? Bacak ağrıları yoksa magnezyum içilmiyo zaten genel olarak inşallah içmenize gerek kalmaz😇
hukukcuanne_06 cgnduru bir hafta aramız varmış maşallah size ya ben 10 haftadır falan magnezyum alıyom😇