Grapegirl Bu hafta ikili testimi yaptırdım. Verilen kağıtta diyor ki 182 den randevu alıcam ve sonucumu göstericem üçlü ve detaylıyı da doktor vericekmiş gününü. Kaç gündür bakıyorum ya gebe kabul edilmez diyor yada 3 ay üstü hamilelere bakılmaz diyor.giden varsa lütfen yardımcı olabilir mi
Gizem1504 Grapegirl Merhaba boşuna almayın aralığa kadar dolu dediler hastaneyi aradım cerrahpaşadan aldım ben
Mervus Grapegirl canım hastan Grapegirl canın hastaneye direkt git zaten kaydın olduğu için(ikili testten dolayı)önceliklisin,ikili testi yaptırdığın odaya git belirt detaylı randevu istediğini,Atila beye yönlendirecekler Atila beyin sekreterinden gün al. Bu kadar basit :) 182 sen vermiyorlar tecrübeyle sabit yalnız ben geç kaldım alamadım oradan randevu en erken aralıkta var bilgin olsun Allah yardımcın olsun 😊
Tugbaylmaz- Gizem1504 Ben de Cerrahpaşa’dan aldım, randevum yarın insallah memnun kalırım sizin randevu ne zaman gittiniz mi ?
Gizem1504 Grapegirl Cerrahpaşa online randevu seçeneğinden bilgilerinizi girip kadın doğum ali beniana alıcaksınjz
elifelifelif OgretmenEva Hastanenin sitesinde ustte ortada H harfi var. Ona basiyorsunuz. Sonra sag ustte 3 tane çizgi var ona basiyorsunuz. Ordan online islemler sonra online randevu seçeneği. Sonra bilgileri giriyosunuz :)
elifelifelif OgretmenEva arkadasa sormussunuz ama baktim saat 8e geliyor oranin sistemi 8de aciliyorya belki randevu almaniz gerekiyordur diye yaziverdim:) rica ederim.
elifelifelif Grapegirl he yok yok ben randevu almadim sadece nasil alindigini anlattim :) evet 1 haftalik cikiyor randevular malesef
Tugbaylmaz- Gizem1504 Randevu saatiyle tamamen alakasız bir sistemdi 😂 Ultrason süresi herkeste değişiyor o yüzden randevu saatim 11:40 olmasına rağmen saat 2de girdim. Bebeğin pozisyonuyla alakalı vs uzun sürebiliyor dediler, benden önceki giren bayan 40 dakika çıkmadı ama benim kızı 15 dakika da inceledi ve rapor verdi 😂 Doktor size pek bilgi vermiyor konuşmuyor, ama sorular olursa yanıtlıyor tabiki onun haricinde tek tek anlatmıyor. Konuşmasını beklemeyin aklınıza ne geliyorsa neyi merak ediyorsanız sorun, doktor konuşmadığı için biraz korkmuştum ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı :)