Merhaba hanımlar bende geçtiğimiz ay1 Haziran'da şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim ve orda hamile olduğumu öğrendim , 3 gün sonra tekrar beta HCG değerine bakılması için doktora gidilmesi gerekiyordu ama bayram olduğu için doktora gitmedim ve 5 Haziran'da düşük yaptım 5 gün sürdü ilk günler kırmızı son günler camusurumsu geldi benimde korktum bişey kalmismidir yada sorun filan varmı diye doktora gittim ve doktor değerlerine bakıp hicbiseyin olmadığını kimyasal gebelik olduğunu söyledi korunmama veya dinlenmeme gerek olmadığını söyledi istiyorsanız deneyin tekrardan dedi herkezde aynı sonuç olmuyor ama genelde kimyasal gebelik sonrası daha çabuk hamile kaliniyormus dedi folik asit kullanmaya başladım ve şuan da hamilelik belirtilerim var migde bulantısı uyku hali , halsizlik göğüste şişme sıcak basması ve kasiklariimda ağrı var hemen aile hekiminden hemşireyi aradım ve oda aynı şekilde kimyasal gebelikten sonra hamile kalmanın çok yüksek olduğunu adet günümün bir gün sonrası yani adet olmassam kan vermek için sağlık ocağına gidicem,Allah'ım inşallah bizede nasip eder Allah'ım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağına almayı . Ama gerçekten kalp atışını bile duymadan o küçük kan pihtisina okadar baglaniyorki insan karnından düşüp gittiğini düşünmek yaşamak psikolojiyi çok kötü etkiliyor .