Esraaaaa merhaba Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. bende 16 ekim de yaşadım 16 ekimde adet günümde oldu kanamam ve hala çok az leke şeklinde geliyor damla gibi peçeteye geliyor sönük renge dnüştü azaldığı için. ben tüm testleri yptım çok şükür iyi dedi doktor. ama tabi olmayacağı varsa Allah'tan ne yapsan nafile olacağı varsa bin hastalık olsa hikaye derler ya.. ama ilk gebelik başlangıcıydı çok sevindim eşimle paylaştım byle şeyler olduğunu bilseydim paylaşmazdım ama cahillik işte. o belli etmiyor ama tabi onunda kursağında kaldı sevinç. hormon testi vs. hepsini yaptım . lakin bende D vitamini referans değerindeki en alt sayının da altında çıktı yani 11 en alt sınır benim ki 8 çıktı demeirde sınırda altında değil ama sınırda. bunun dışında birşey yok dedi. bağışıklığım belki bu yüzden zayıftı ki ben o başlangıçta çok kötü grip geçirdim normalde öyle kötü geçirmem ama demek ki bendeki yarı yarı moda geçince ona tutunacak pek birşey kalmadı. çok üzüldüm .. şimdi damlalar alıyorum folik asit alıyorum ve demir magnezyum çinko içerikli magnezinc alıyorum. d evit 3 tüpü. umarım benim 2. gebeliğimde sağlıklı olur Allah'ın izniyle.. insan çok korkuyor.