Soruyorumm Mantarımdan mı kaynaklı bilmiyorum yeşil sarı kesik kesik akıntım var böyle dökülme gibi oluyor kokuyor başka bir şey olabilir mi yoksa mantar mıdır kaşınma ve yanma da var doktor mantardır diyo fitilde vermiyo
CiCi_BeBe_AnNeSi Soruyorumm mantardan kaynaklı olabilir geçmiş olsun iç camasirnzi hep temiz tutun doktor neden ilac vermiyor peki ?
yasemin_- Soruyorumm idrar da enfeksiyon çıkınca vermişti doktorum bana fitili olurda kaşıntın olursa yanma vs diye de krem vermişti ki olmadı da sizde krem yok mu yazmadı mı
uraz_ve_annesi- Soruyorumm aynısı benimde var ama geçmiyor bol su yoğurt tüketin belki size faydası olur birde tamizlenirken her peçeteyi 1 kere kullanın katlayıp tekrar kurulanmayın
Neslikra06 Soruyorumm aynı bende de öyle akıntı vardı artık resmen kronikleşmişti yani sirke yogurt nioli yağı çamaşır ütüleme sayısız fitil krem zerre fayda etmedi öyle inatçı bişeydi ya doğum yaptım geçti gitti ama doktor neden yazmıuor ki fitil falan bence başka doktora da görün
Soruyorumm yasemin_- hiç bir şey yazmıyo her gittiğimde söylüyorum hamilelik öncesi de mantar tadavim için bu doktora gidiyordum o zamn iyileşmiştim şimdi son çare ilaç krem diyo sirke ile ail diyo
Sabibo Benim doktorum bana karbonatlı suyla yıkamayı önermişti fitil vermemişti. 2-3 güne geçti valla
Sabibo Soruyorumm neredeyse 1-1.5 litre suya 1-2 yemek kaşığı kadar karbonat döküb karıştırıp kullandım. Göz kararı yaptım hep
Soruyorumm Neslikra06 insallah doğumla benim de biter doğum paketim oldugu için aynı doktora gidiyorum
[silindi] Soruyorumm mantar yeşil sarı olmaz ki bu bayağı bakteriyel bi enfeksiyon gibi. Akıntıdan numune alıp ona göre tedavisinin yapılması lazım. Bir de başka doktora görünün isterseniz
Buseyllzr [silindi] mantar sarı ya da süt kesiği gibi olur. Bazılarında sadece akıntı kaşıntı olarak oluyor bazılarında ağrı yanma da yapabiliyor. 9 aydır onunla boğuşuyorum artık herşeyini ezberledim 😂