Ulkr__ Kızlar bir hafta önce serklaj oldum. Regl ağrısına benzer hafif ağrı oluyor bazen. Yaşayan oldumu bu durumu? Korkmama gerek varmı?
Umud-- Ulkr__ yok normal kahverengi leke vs olur sonra sarı akıntı gibi olur bolca yat dinlen ben ameliyat çıktım o ağrı o anda vardı
ozztrn Ulkr__ ben de 2 ay önce oldum ameliyat sonrası 1 2 gün ağrım oldu ama çok sürmedi. Kontrole çağırmıştır doktorunuz zaten mutlaka şikayetlerinizi söyleyin ve dinlenin ben 3 hafta tuvalet banyo dışında kalkmadan yattım sonra yavaş yavaş normale döndüm. Çok geçmiş olsun
myangelson Ulkr__ ilk serklajimda hiç ağrım olmadı ama 2. Atıldı pazartesi günü şuan bende de adet sancisi gibi ağrı oluyor özellikle tuvalete kalktığımda yurudugumde falan ama gaz sancısı mi farklı birşey mi anlayamıyorum pazartesi muayeneye gidicem sorucam bakalım
gbdl2023 Ulkr__ canım merhaba bende 5 gün kadar oluyor serklaj olalı adet agrisi gibi bel agrim var normal mi acaba doktorunla görüşmüş muydun o zaman
Efnan Bende de oldu canım 2 gün sürdü geçti sonra.doktorun kontrole çağırmadi mi 1 hafta sonra? O baksa daha iyi olur için rahat olur
Ulkr__ Ertesi gün kontrol etti üç hafta sonrayada randevu verdi ben de sürekli yatıyorum ama şimdi hafifden ağrı vardı. Az öncə de hafif kipirdayinca gobeyimin bir tik sol aşağısısında iyne saplandı sanki. Çok korkuyorum
ozztrn Ulkr__ sol altta benim de ağrım oluyodu gaz sıkışması da olabilir. Geçmezse doktorunuzla görüşün bence kafaya da çok takıyoruz stres oluyo bu sefer.
Ulkr__ ozztrn aynen o acıdan sonra hala titriyorum. Uyuyamiyorum o kadar korkuyorum ki dikişimmi açıldı diye çok korkuyorum ama dikiş o kadar yukarida degildir diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
ozztrn Ulkr__ kanama ya da şiddetli bir ağrınız olmadığı sürece içinizi ferah tutun bence Allah’ın izniyle atlatıcaz bu süreci çok zor zamanlar Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻
Ulkr__ ozztrn hayir kanamam olmadi ama bilmiyorum psikolojikmi ben orda hafif bir sizlama hissediyorum. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun❤️
Esra33-34 Ulkr__ dikişiniz daha yeni bende o adet sancısı 10 gun sürdü lekelenmede aynı sekılde. Kiminde 2-3 gune bitmiş mesela bünyeden bünyeye degısıyo kalbınızı ferah tutun