Sbm050421 Peki bebeğin ağırlığı eşi suyu göğüs ağrılığı vs tartıya nasıl yansımıyor bilimsel olarak biri bunu açıklayabilir mi acayip merak ediyorum bir kere zaten 27-28. Haftalarda bebek 1 kilo oluyor sırf onun yansıması BİLE gerekir tartı nasıl yok sayıyor lütfen biri açıklasın
Hande1nur Sbm050421 hiç kilo almadan hamilelik olmaz zaten ben 37 deyim mesela 10 kilo aldım,kilo almadım diyende ne bileyim;))
Ozgekaraoglu Sbm050421 valla onu bende anlamıyorum 😂 oğlumda 57 ile başladım 85 le doğurdum 🤦🏻♀️ türkiye haritası gibi kaldım 😂 2. Bebeme hamileligimi 64 ile öğrendim 2 gun önce yanı 30. Haftasinda gittim doktora ayakkabıyla tartıya cıktım 78.1 i gördum , hemşire oyle yazdi 😂 doktor odaya geldi 78 kilo olmussun özgecim dedi 🤭 hocam siz odada yokken ayakkabılarımıda çıkarip tartıldım 77.6 kiloyum dedim güldüm 😂 demekki soyunsam 76.5 a kadar düsecem 😂
Ezgiarikan Sbm050421 valla nasıl yansımıyor bilmiyorum ama bende şuan 35+4 hamileyim 74 le hamile kaldım geçen hafta kontrolde 73.5 tim en fazla 75 gördüm geri düştü anlamadım 😅 doktor normal olduğunu her gebenin kilo alacağı diye bir durum olmadığını söyledi şükür ki bebeğimin gelişiminde kilosunda hiçbir sıkıntı yok. Ben kilo almamamı ilk 4 ay sürekli kusmama bağlıyorum. Kusmayla kilo verirken plesenta ağırlığı artan kan hacmi rahim büyümesi falan dengeledi muhtemelen giden kiloları🤭
Helena Hande1nur olabiliyor mesela benim gibi 😄 ilk hamileliğimde 15 kg verdim. 2. Hamileliğim şuan 8 kg verdim. Bunda kaçla doğuma giderim bilmiyorum ama ilkinde hamile kaldığım kilodan -2kg doğuma girdim doğumdan çıkınca da 6 gitmişti yani doğum yaptığımda hamile kaldığım kilodan daha zayıftım 😂😂 He böyle gülüyorum ama ne çektim bir ben bir Allah bilir
gzdeal Sağlıklı bir hamilelik geçiren insanlar 7-14 kilo almış olmaları gerekiyormuş doktorum demişti o yüzden kiloyu çok kafana takma demişti
Defne93 Ben almadım ama bacaklarım zayıfladı benim göbeğim cikti sonra yavaş yavaş aldim suan 37.haftadayim +5 kilo aldim
Miiiii Helena tabi ya ben 5. Aya kadar bulanti yasadim ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar olmamisti bulantim kilo alsaydimda bulntim olmasaydi diyorum kilo postlarinda verenlere ozeniyolar ben hic ozenmiyorum kim bilir naisl verildi o kilolar 😐
Eceylul Bende 61 kg ile hamile kaldm, 70 kiloyum şuan 35+4 10-14kg arası normalmiş zaten kilosu normal olan biri için 😊
Yaseminf Sbm050421 canım onlar genelde kusuyor kilo veriyor ilk zaman sonra o kiloyu geri alıyor çoğu da yalan burda bakma etrafımda hiç kilo almayan bir hamile yok gerçek hayatta kusanlara saygım sonsuz ebru şanlı bile deli gibi plates yapıp 9 kilo almıştı hatırlayalım lütfen tıbben mümkün değil 🤣
Seda5885 34.haftam üç kilo aldım hamileliğim boyunca hiç kusmadım,benim annemde almazmış hamileliğinde kilo
Grenpeopl Sbm050421 ben sadece 5 -6 kilo aldım yarın 33 oluyorum neden cok almadım cünkü gebelik şekerim çıktı ve aşırı sağlıklı beslendim haliyle yediklerim ancak bebeğe ve bana yetti ondan sanırım karnımda küçücük aldıgım kilo da bebek plesentwsı ve içinde ki sudur ancak bakalım bu haftadan sonra alır mıyım cok merak ediyorum
teachering06 Ben mide bulantısından kendimden geçtim, süzme peynirden başka birşey yiyemedim, sürekli mide bulantı hapı içiyordum, çok kötü geçti gerçekten.. şuan 20. Haftadayım -10.5 kg vermişim. Muhtemelen bunu geri alırım artık doğuma kadar.
summu Sbm050421 ben 97 ile başladim gebeliğe bı ara 95 lere düştüm. Şuan 30 haftalık gebeyim ve 99 kiloyum. Kendim kilo gerçekten almadım. Karnım ve bebek vs. alıyor.
Ozlemyeni Sbm050421 ben✋ Ben hamileligin baslarinda 86 kiloydum.ilk uc ay 80 e dustum.simdi 32 haftaligim 84u goruyorum.doktora sordum normal dedi.hatta hic almamaniz dogumu kolay yapmanizi saglar