MerveEbru Bi koyuyo tekmeyi tam popoma yada vajinama Allahım bu kızın bana garezi var 😂😂😂 evladım diğer bebeler gibi karnıma falan vursana diyom yine aynı yerlere vuruyor hahah 😂 sizinkiler nereye çalışıyor kızlar?
tatliiannnee MerveEbru suan 26+2 haftalık olduk benım bebegım ilk binden beri ters duruyor yanı ayakları vajinada bas midede buyuk ıhtımal sizi kide öle duruyor ve tekmeleri vajına da hısseıdıesun ux ben de popo ve vajına da hıssedıorum cunku
Cansel11111 MerveEbru bende 23+4 haftadayım vajinada zonklama gibi bişey mi oluyor sizinde tekme atınca? Bide belim çok ağrıyor sanki kuyruk sokumuna mı tekme atıyor sizin popo derken? Kuyruk sokumu ve vajinada zonklama gibi kemik ağrısı yaşıyorum haftama girdiğimden beri 🥲
Ays_cskn MerveEbru bizde 21 haftaligiz bas asagi donmus hareket ettikce idrarim geliyor normalmiki sizcede kimse sorduysam daha doner dediler ama tereddutte kaldim bende hareket olarak ise genelde ya altta yada gobek deligi cevresinde hissediyorum😊😊
MerveEbru tatliiannnee evet canım bende öyle bebeğim ters duruyor şuan dediğin pozisyonda o yüzden normal 💙
MerveEbru tatliiannnee dönme ihtimali var ama büyüdükçe düşüyor şuan 1 kilonun üstünde belli olmaz canım doğum esnasında bile dönenler olabiliyormuş bazen
tatliiannnee tatliiannnee MerveEbru bizde haziran 8de kontrolum uz vardı 850 gr dedı doktorumuz ama bizimki hep bu sekılde duruyor kılo aldıkca ıhtımal düşüyo diye bılıorum
MerveEbru Cansel11111 ağırlaştıkça oluyor o canım bende şuan sağ kalçam zonkluyor 😀 magnezyum kullanıyorum buna rağmen böyle