Asmel Kızlar yarın 38 hafta oluyor bebeğim ama kilosu 3150 filan çıktı.10-15 güne de sezaryenle alıcaz dedi.Ama bana bebeğin kilosu az geliyor,biraz daha kalsa daha kilolu doğar gibime geliyor.Bebişe doğuma kadar kilo aldırıcı ne yesem?
18__ Asmel canım bende 38+5 im carsamba szeryanla alacak 3.000 kilo su an sağlıklı olsun da kılosu önemli degıl 2.500 doğan da var 4.500 da onemlı olan sağlığı
Meltemkrkmz Asmel muz ye cnm. Kaşar peyniri yumurta süt bunlar kılo aldırır. Saglıklı olsunda öncelıkle kılo dogunca alır nasılsa 🥰
Ecceee Asmel kilosu normal açıkçası, zaten 10-15 gün sonra alınacaksa aynı şekil beslenmeye devam etseniz bile 3500 yakın olur
Asmel 18__ öyle tabi ama ne bileyim anne karnında gelişmiş olması daha önemli gibime geliyor belki de yanlış düşünüyorum.Doktorum 2,5 kilo sonrası hikaye dedi ben yine de tombiş sağlıklı bir şey olsun istiyorum☺️
Bazvesem Asmel ben de 38 oldum ama bebeğim 2680 doktor küçük bir bebek dedi Sağlıklı olsun da bence seninkinin kilosu gayet iyi ki zaten daha doğuma var alır da merak etme 🤗
Cinarsaitinannesi Asmel 38 haftalık olmuşsunuz sezeryan olacaksa neden 15 gun daha bekliyor ki doktor 40 haftan dolacak o zamana kadar
Asmel Cinarsaitinannesi geç mi almış oluyor bu tarihe göre? Ben bugün 38 oldum bana 20 haz tarih verdi hocam erken değil mi 5-6 gün dedim hayır dedi 40 a girmiş oluyorsun dedi ama 39+2 oluyorum biraz daha kalabilirdi minnoş sanki içeride gelişmesi açısından🤤
Cinarsaitinannesi Asmel kız maşallah iyi kilosu genelde 38-39 haftalarda alıyorlar bebek doğum kanalına girmesin diye o yüzden sordum 40 hafta geç olur
Asmel Cinarsaitinannesi bilmiyorum arkadaşçım bana beklediğimden erken tarih verince nevrim döndü🤤Ben herkese diyorum ki işte 25-26 haz doğacak ayy hoca 20 si diyince kal geldi.Sanki beşinci onuncu doğumumu yapıyorum nereden biliyorsam en uygun tarihi.Tamam endişelenmeyeyim o zaman herşey normal bu durumda🥲