Nzfdzg37 Arkadaşlar sonradan cinsiyeti değişen oldumu hangi hastanelerde doğru çıktı ve hangi ünvandaki doktorlar cinsiyetinizi doğru yada yanlış bilgi
eliz3 Nzfdzg37 Bende bugün gittim 15 haftaligim kıza benziyor pipi gözükmüyor dediler ilk çocuğumda kız.. bakalım bikac hafta sonra öğrenicem doğrusunu inşallah. Sağlıklı olsun da
Mercan12 Nzfdzg37 19 haftaya kadar 3 doktor 2 si erkek 1 kiz dedi 22 haftada detaylıca kiz olduğu kesinleşti devlette ki cihazlar çokta iyi değil yani 😂 özelde 11. Haftada kiz dedi resmen doğru çıktı prof tu
Gamzeates Nzfdzg37 vallahi 12 haftam da devlette normal ultrason doktoru ikili tarama da erkeğe benziyor dedi ben de üstüne düşmedim 15. Haftam da başka devlet hastahanesi kız dedi özele gittim hemen kız dedi 21+5 detaylı da kesinleşti 32+6 haftalığım kız hala 😂😂😂 tabii arada özele hep gittim yanılma olmasın diye bi 15 20 kez sormusumdur sürekli burada okuduklarımdan çok etkilendiğim için🙈😂 sağlıkla gelsin minikler
Ayseakbulut Benim oldu 15. Haftada net kesin kız denildi 19 . Hafta 4 lü test de erkek olduğunu öğrendim ve daha sonra erkek olduğu kesinleşti özelhastaneye gidiyordum ve doktorum da doç dr du ,
Kubratikis37 Ben de 16 haftalıkken kız kardeşimle gittim cinsiyeti ona söyledi parti yaptık kız olduğunu öğrendim 2 hafta sonra erkek olduğunu söyledi 😂 benim de özel hastane uzman doktordu
Melekprenses Mercan12 erkek diyen doktor devlette mi ve neye göre erkek desi acaba çıkıntı mı yoksa pipi mi gördü. Ayrıntılı daha net sonuç tabi onda bile yanılan var burada ama nasip tabi
Ayseakbulut Nzfdzg37 evet kesin ve net demişti ben birde sormuştum değişme durumu vs olur mu diye yok kesin demişti doktor ama öyle olmadı
Cvkhll Nzfdzg37 Kız,kıza benzettim,Kız gibi duruyor dedi bacak arasında bişey görmemiştim ben de sonradan pozisyonu hiç uymadı ancak detaylıda nasip oldu
Mercan12 Melekprenses pipi gördü bana da gösterdi ama kız bebeklerin bazen kilotorisi ilk zamanlar büyük olabiliyormuş bizim kızın da öyle oldu 🌸
Melekprenses Mercan12 işte o pipi gibi olmuyor yani sadece büyük oluyor ama pipi ucu olmuyor klitoriste. Bende bir ümit bekledim kız olsun diye ama ayrıntılı da erkek olduğu netleşti
Ayseakbulut Nzfdzg37 evet ilk çocuğum hiç öyle farklı bir test yapmadan ama bnm içime kız diye bir his vardı fakat erkek bebişimiz geliyor sağlıklı olsunlar da artık gerisi önemli değil 😊