Habus tugbamommm yok yok korkmayın dediğim gibi uyuyordur. Zaten bizim de koca göbeklerimiz sadece bebek değil ki 500 gr bebek sertleştirir mi hiç. Yendiğimizi hazmedemediğimizden sert ve Şişkin oluyor çoğunlukla ama siz hareket halinde olduğunuz için sert değildir 🙏
Habus -MinikveAnnesi- He serviks uzunluğuna da detaylıda bakıyorlar ben detaylıya girdiniz sandım haftanız benden ileri olunca 🙈 yapacak bir şey yok minnoşlara uyup kendimizi yormayacağız artık 😂
-MinikveAnnesi- Habus randevuyu 1.5 ay önceden 23+2 ye zor buldum 🤦♀️ inşallah güzel geçer de icim rahatlar 🌸 onlar iyi olsunda gerisi önemli değil 💗
-MinikveAnnesi- Habus birsey merak ettim serviks uzunluğuna detaylıda bakılıyor demissin normal karından bakarken mi ölçülüyor o uzunluk
Zuhalsareelif tugbamommm cok hareket edınce benmde karnım sonuyor uzanın tatlı bıseler yıyın bıse olmaz Allahım ıznı ıle
Habus -MinikveAnnesi- yok kasıktan ölçtü benim ama en doğru sonuç alttan olanmış. Benim normal uzunlukta çıkınca alttan bakmaya gerek duymadı
Sezin4792 Ben dün apartmana girerken kocaman fare önüme çıktı kaçayım derken yüz üstü düştüm bebegim hem hareket etmiyor hemde karnım söndü 😔😔