Byz91 esrab_dgn123 bende basen den kilo alıyorum göbeğim küçücük ama basen lerin masallah var 🤭Güzel yanı dogum sonrası göbegim kalmıyor basenlerde gidiyor merak etme yürüyüş ve diyetle ben 3 4 ayda eski halime dönüyorum.20 kilo falan almama rağmen bişe kalmıyor çok takılma.
Byz91 esrab_dgn123 kilolu halindeki gibi olmuyor tabi ben yürüyüş yaptım baya sıkılaştım bide vucüt yapımda sıkıdır öyle yumuşak bi etim yoktur yani
Byz91 esrab_dgn123 takma kafana bunları. dogumdan sonra bakarsın Bi çaresine hamileliğin tadını çıkar bence ben öyle yapıyorum
Byz91 esrab_dgn123 33 haftalık 11 kilo aldım hepsi de basen ve bacak göbegim çok yok ama veriliyor bu benim 3.gebeliğim diger 2sinde de 20 kilo aldım 15 kilo aldım hepsini 3 4 ay içinde verdim. Oyüzden rahatım Biraz diyet ve sporla eski haline dönersin korkma
Grayworldinsideme Byz91 peki burun büyümesi geçer mi? Gebelijte resmen burnum büyüdü ve sürekli tıkalı😪😂
esrab_dgn123 Çok teşekkür ederim canım içimi rahattattın valla böyle seninle aynı sorunu yaşayam insandan böyle şeyler duymak birazda olsa rahatlatıyor