Ruveyda_baskapan Hanımlar selam 😍 bir kaç gündür benim bebeğimin hareketleri sanki vajinamda, karnımda değilde sanki orada gelişiyor 😂 her hareket edişinde hemen hemen idrara çıkma hissi geliyor bu nedenle, sizde de öyle mi? 29+0 haftayız
Bet7408 Ruveyda_baskapan 30. Haftamdan beri sizin anlattığınız gibiydi 32. Haftada kontrole gitmiştim doktor baş aşağı pozisyonda dedi o yüzden baskı oluyormuş belki sizinkide dönmüştür
Ozge Ruveyda_baskapan benim de o haftada öyleydi doktor normal dedi bana. Ama dinlendikçe biraz daha yukarıdan hissediliyor. 🌸
aylinpalaa Ruveyda_baskapan ters durduğu için bende öyle hissediyorum oğlumu ayaklar aşağıda tepiniyor sanki😂
Askiletotomsu Ruveyda_baskapan benimde 28.haftamin sonları 29.haftamin başları öyle geçti canım idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım . Şuan 29+6 yim öyle bir his yok kurtuldum Bebek kafasını dayamış meğer
Ozge Ruveyda_baskapan ayakların yukarıda kalacak şekilde uzan bir de artık ağırlaşıyoruz ondan da vajinaya baskı oluyor
Askiletotomsu Ruveyda_baskapan geçecek mideme dayandı benim şimdi Yemek yiyemiyorum Elimle midemin olduğu yere degiyorum oradan çekiliyor hemen . Geri geliyor tabi beş ondakikaya
Ruveyda_baskapan Askiletotomsu ben bu sıralar baya zorlanmakta başladım fragman bitti ve film başlıyor sanırım 😂😂😂