Yamur12345 Kızlar üç aydr aynı kilodayım 7 aylık hamileyim sadece 5 kilo almışım bende endişelendim sizce normalmi
Ozge Yamur12345 ben ilk aylarda kilo verdim ama bebek gelişimi iyiydi. 🌸 Doktor bebeğin boyu ve kilosu iyi diyorsa iyidir.
tarcinnnn Yamur12345 alır neden almasın hiç kilo almayıp bebeği gayet kilolu olanlar da var. Çok kilo alıp bebeği zayıf olanlar da. Ben mesela 5. 6. Aylarda kilo aldım hep. 2 aydır kilom sabit bebek alıyor sadece
Cmle1994 Yamur12345 bu ikinci hamileliğim hamileliklerimde hep kilo verdim ama çok şükür ilk bebeğim 3740 doğdu şimdi de 33. Haftadayım hiç kilo almadım hatta kilo verdim bebeğimin kilosu gayet iyi
Nurcantas65 Bebek gelişimi normalse senin kilo almana gerek yok ki, önemli olan bebişin alması. Bende 27+4 um daha 2.5 aldım 😊
Yamur12345 Nurcantas65 bende 27 ci haftadayım 26 da gittim 900 40 gıram dedi normalmi dedim evet dedi bugün sağlık ocağına gittim kontrolüm vardı hep aynı kilodasın dedi bna bende korktum bi kaç soru sordum doktoruna sor dedi
Miiiii Yamur12345 ben gebelik sekeri çıkınca diyet yaptim bildigin ac geziyodum akşamları doymuyodum 2 kilo verdim 31.haftadayim.bu arada bebek kilo aliyo ben verdigim halde haftasiyla uyumlu iyi gidiyo yani
moom222 Yamur12345 cnm bebeğin gelişimi normalde sorun yok bende beş kilo aldım 30 haftaligim ve ben almayınca bebek almaya başladı. Yediklerime dikkat ediyorum bebek akıyor ben almıyorum doktorumda gayet memnun
Yamur12345 moom222 yaa ben hemşireye sordum dediki eğer bebek kilo alsa tartıya yansır o yüzden korktum hep gidiyorum 5 kilo tek almışım korktum açıkcası
Zarifhnm1 Yamur12345 ben hiç almadım sadece bebek kiloya geçtikten sonra 5 kilo aldım hiçte sıkıntı olmadı kilo sadece size eklenti çocuğa sizin kilo almanızın faydası olmaz ki
Mervedez159 Yamur12345 ben 5 bucuk aylık hamileyim 5 kilo verdim bişey olmaz bebek geliştiği sürece sıkıntı yok doktorum cok kılo almana gerek yok zaten dedi hamilelik boyunca 5 7 kilo alsak yetermış
Melekzx Yamur12345 bende 7 aylık hamileyim sadece 1 kilo aldım. Ama çocuğun kilosu ve boyu haftasıyla uyumlu. Onunla alakası olmadığını düşünüyorum
aslhankrhan94 Yamur12345 Annenin kilo alması ile bebeğin kilo alması aynı şey değil bence. Arkadaşım 20 kilo almış ama bebeği geriden geliyodu hep. Sağlıklı ve dengeli beslenince bebeği daha çok beslemiş oluyoruz. Ama benim gibi sürekli karbonhidrat tüketir doymazsanız sadece siz kilo alırsınız 🤭
moom222 Yamur12345 canm 24 haftadan beri 5 lilyum hatta 4 bı kiloda verdim bn düşün 30 haftaligim 1.5 aydır kilo aldığım yok ben tatlıyı hamur işini çok kaçırdım kaçırmadım 2 kiloyla devam ediyordum korkma sorun yok
Acee Yamur12345 hic alakasi yok canim 7.ayima kadr bende kilo almadim hatta hamileligim boyunca cok fazla kilo verdim 10 kilo kadr ama 7.ayda kontrolumde bebeğim gayet iyi cikti kilosu gelişimi anne kill almiyo diye bebekte almiyo diye bisi yok bebegin saglikli ise gerisini bosver takma kafana💞