Denizpyraz Kizlar bugün yolda yürürken sağ ayağım yan döndü ice doğru burkuldu ve yere düştüm sert bir şekilde. Esim yanımdaydı yardım etti kalktım o anda sadece acı vardi agri hissetmedim hic sonra 20 dakika falan eve yürüdüm sorun yaşamadım.hic ama 2 saattir falan ayak bileğim çok ağrıyor üstüne zor basıyorum. İlk başta bisey yoktu sonradan neden agrimis olabilir ? Bide 16 haftalık hamileyim.ama karnıma herhangi bir darbe almadığım için ağrım falanda olmadığı için doktora gitmedim ne yapmalıyım sizce ?
Deletedmom73711 Denizpyraz Sıcağı sıcağına hissettirmez ağrısını zaten, doktora gitmelisin başka yapacak bir şey yok canım. Geçmiş olsun
Elibo Denizpyraz öyle durumlarda hemen hıssedilmiyor maalesef agrı ama gidin bence kırık olabilir çatlak olabilir . Sonrası sizim için daha cok sıkıntı olur
Fadimeckrr Kesinlikle doktora gitmelisiniz , bende 28 haftalıkken merdivenlerden popo üstü düştüm normalde kalkabilirdim agrım yoktu ama ambulans cagirdik acısı akşama çıktı popom mosmordu ve üstüne bi süre oturamadım 😑 Çok şükür bebegimde hiç birşey yoktu.