Padfoot Kızlar kumaş alıp nevresim takımı diktirmeyi düşünüyorum ama kaç metre kumaş almam lazım bilmiyorum. O işlerden hiç mi hiç anlamam. 120×210 çarşaf 100×190 nevresim 40×50 yastık kılıfı olacak Kaç metre kumaş gerekir bilgisi olan yazarsa sevinirim 🌾
Ruveyda_baskapan Padfoot bende diktirdim bebek için alıyorum deyince tam takım( çarşaf nevresim yastık kılıfı ) 3 metre veriyorlar canım .
Nergis_1993 Padfoot çarşafı lastikli yaptırıcaksanız ölçülerde biraz değişiklik oluyor biraz daha fazla kumaş gidiyor aldığınız yere söyleyin genelde enleri 2.40 oluyordu kumaşların kumaşın enini boyunu sorun bir ara annem bebek nevresim takımı dikip satıyordu oradan biliyorum
Ruveyda_baskapan Padfoot teyzem dikti bana 4 takım, bedeveee. Ama 3 metre poplin ( nevresimlik kumaş ) fiyatı 150₺ tutuyor. Birde pazen kumaştan yaptı bir takım kışın sıcak tutar diye onun 3 metresi 180 tl aldım.
Ruveyda_baskapan Padfoot yok yok değil, ya diktir ama kesin hazırların içerisinde sentetik var ben çok araştırdım, sadece DOQU home’da güzel takımlar var ama pahalılar diktirmek daha uyguna geldi ve öyle Güzel kumaşlar var ki daha güzel oluyor. Ama bir takım pazen kumaştan da yaptır mutlaka hem yumuşacık hem sıcacık 😍👍
Padfoot Ruveyda_baskapan bana kumaşçı yolları gözüktü desene 😒 %100 pamuk alırım zaten alırsam. Kış için de dediğin gibi pazen kumaş bakarım. Doqu nun desenlerini beğenmiyorum ben ya
Ruveyda_baskapan Padfoot desenleri kötü ama tek kaliteli orda vardı almadım zaten sanki altın satıyor
Ruveyda_baskapan Padfoot kumaşçının poşetini buldum 😂 arvasi tekstil oraya git hep bebek müslinleri pamuklu poplin kumaşları var ordan al
Padfoot Ruveyda_baskapan aynen öyle anasını satim. Nevresim takımı lan alt tarafı napıyosunuz arkadaş ya. Hayır sanki çift kişilik nevresim boyutunda alıyoruz
Padfoot Ruveyda_baskapan ahahsh seni yiğerim 😍😄 bugün bi gidem bakam. Kumaşı halledersem terzi bulma işi kalcak bitek