Bnihal Kizlar selam anadolu yakaasinda perinatologa detayli ultrason icin nereye veya kime gittiniz? Acil onerilere ihtiyacim var.
DemirinAnnesiiii Bnihal Pendik devlet hastanesinin orada özel bi kliniğe gittim 640 TL ödedim radyoloji doktoruydu ve gayet memnun kaldım. Adı ise Halil Mesut
Snemgokbil Bnihal ya bende alcam ama doktor al iki hafta sonraya dedi açılmamış sistem diyor alamıyorum nasıl alincak
Bayancorek Bnihal Çamlıca Medipol Emine Aydın hanıma gittim, ikili test için de ona gitmiştim. Çok memnun kaldım, işinin ehli biri tavsiye ederim. Güler yüzlü ve sevecen aynı zamanda. 1260 tl idi. 🌸🤗
Esrayavuuuz Çamlıca medipol hastanesi emine hanım çok ilgili çok iyi bir hanımdı bi kaç gün önceden aradığınızda randevu alabiliyorsunuz 1260 tl bir ücreti var
Bnihal Cevaplar icin cok tesekkur ediyorum ben 4 yil once 200 tlye yaptirmistim. Simdi fiyatlar ne kadar artmis demekki normal bu fiyatlar da 🤦🏻♀️
Rojperest Bnihal ben ümraniye de özel bir klinikte yaptırdım 500 TL ödedim, çok ilgili ve detaylı baktı uzman, 1 saat sürdü