Busbusu Kızlar 1 hafta önce bulantidan geberiyodum prilam Dr vermsiti doktorum bn günde bitane iciyofm fayda etmiyodu ağlıyodum bsy yiyemiyorum ama ialci gece yatmadan 2 tane içince herşeyi rahatlıkla yiyorum peynir ekmek yemekden bikmistm sizede faydalı olur die soliyim dedm
Asel2520 Busbusu ben günde 4 kere kullanıyordum o hapı anca günü o şekilde rahat geçiyordum akşam 2 sabah 1 öğle 1 şeklinde
Omev Busbusu doktorumda bana o ilacı vermişti gece 2 tane sabah öğle akşam 1 tane demişti ama ben sadece midem bulandığındq içiyorum öylelikle tutuyor beni, çok içmemeye özen göster yinede leblebi, galeta tarzu şeyler yanında bulunsun
Asel2520 Busbusu evet çok işe yarıyor hep dua etmiştim bu ilacı bulandan Allah razı olsun diye şükür geçti o günlerim 😊
Asel2520 Busbusu 4,5 aydan sonra bıraktım sanırım bide benimki ikiz gebelik ekstra fazlaydı bulantı kaldıramıyordum başımı hiç sonra düzenli bu ilacı kullanınca rahatladım
Zehra666 Rennie duo içiyordum bende gram fayda etmedi. Bir insana kayısı kiraz kokar mı herşeyden midem bulanıyordu bugün başladım sabah akşam 1 yazmış doktorum inşallah bana da fayda eder
Busbusu Zehra666 canım ediyo ama uyku yapiyo die bırakma sakın alisiyosun gece iki tane almanı oneririm
Busbusu AnneMeryem bn kuru zencefilfen çayını yaptm ictm ama sisirdi beni fayda etmedi siz nasl yaptnz acaba
Berivanpamira Bende 7. Ayımdayım 4. Mg’lik zofer kullanıyorum hala günde bir kez kullanmadığım gün ölüyorum 😞