Durubebegim başım dertte! kızlar hamileyken bir dafa başımdan geçti tedavi oldum çabuk iyileştim ama bakıyorum iki gün oluyu yine tekrarlandı korkmaya başladım acaba tekrarlayan mantarmı bu hep böylemi olacak bir daha mantar olmamak için bir tedavi varmı🥺🥺
Soruyorumm Durubebegim ben on yıldır kurtaramadım ne ilaçlar ne fitiller üç ay gidiyo geri geliyo bıktım artık
zehracelikkaplan Durubebegim canım kültür testi ver hangi tip olduğuna göre ilaç/ tedavi veriyorlar yoksa kurtulunmuyo bu illetten
moom222 Durubebegim doktorunuz akıntı örneği alıp incelemeye yollasa acaba orda çıkar ne olduğu bn yolladım koloni sayısı yüksek çıktı fitil antibiyotik kullandık bitti çok şükür yok
moom222 Durubebegim evet cnm benmde çok tekrarladı parça düştü resmen çok afedersin lavobadayken fırıl falan kullandım geçmedi başka doktora tedaviye baslicaktim.o aldı akinti örneği labratvara gönderdi sonra antibiyotik fitil derken çok rahat ettim senelerdir rahatım
BeyzaF Durubebegim maalesef benimde var doktor krem verdi onu kullanıyorum şimdi tekrar olursa gel örnek alalım bi incelensin dedi