ssunshinee Annesininportakali53 Biz Nisan ayında Modoko’ya gitmiştik. Aşırı ama aşırı pahalı, popüler bir markadan beşik fiyatı aldık 12000₺ dediler 🙄 dediğiniz gibi küçük yerlerdeki mobilyacılar daha uygun oluyor.
Annesininportakali53 Nuriay aynen katılıyorum arkadaşım 37 haftalik hamile hala bir iki eksiği var acil tamamlamaya çalışıyor yani artık agirlastim dogurucam keşke cinsiyeti öğrenir öğrenmez alsaydım hersey pahalı diyor bende almayı düşünüyorum özellikle büyük şeyleri beşik araba ana kucağı bunları diğerleri zamanla uygun buldukça alırım böyle böyle tamamlarız ve aynen ondan korkuyorum çok erken deyince bir korku sardı beni ama haklısınız yiyecek ekmeği varsa hicbirsey olmaz allahin izniyle kucağımıza alırız
Annesininportakali53 denizasigi resmi yok kuzum çünkü daha gelmedi kurulmaya onlar getirecek büyüyen beşik dedim modelleri ve fiyatları gösterdi internette 7000 tl den başlıyor gezdik bayağı sonra denk geldik 2000 dedi indirttik 1800 e yaparım dedi ama şuna benziyordu https://resimyukle.io/r/sX8gxd9FMF https://resimyukle.io/r/rKWLIcLFcx
aysucbk Annesininportakali53 kesinlikle evet benim mesela aldıklarım arasında en az 2 kat fiyat farkı var şuan
Nazendehanim Annesininportakali53 ay en usendigim şeyler ya ,çok iyi yapmışsın hep bedavaya gelmiş hem de çok güzel görünüyor 🌸
H42anneyeni Annesininportakali53 tesekkur ederim bende öyle yapayım gezeyim öyleyse daha hıc gezmedım
gamzebngaa_dmr Annesininportakali53 aynen hepsini unisex alın çünkü ortak kullanılacak şeyler onlar kıyafetleride beğendikçe alın
Arzutyfr Ben 25 haftaya girdim ama hiçbir şey almadım henüz 🙈alacağım şeyleri favoriledim malum yaz başı olduğu için hiçbir şey indirimde değil. İndirime girdiği an almayı düşünüyorum. Ablalarım annem, akrabalar ne bulduysalar kıyafet olarak alıyorlar ama 🥰
Annesininportakali53 Arzutyfr valla büyüyen beşiği gördüm alsammi dedim ve 1880 tl di 1500 tl olmuş indirimde direk aldım bebek arabasını 915 e aldım 1800 tl den indi oda😃
Dnym123 Annesininportakali53 Canım cinsiyetini ogrenir öğrenmez basla bence son zamanlara bırakma çok zor oluyo bende 7.aydan sonraya bıraktım ama inanki zorlandım bütün eksiklerini al yıkama ütüleme 7. Ay içerisinde yapıp hazirlanirsin miss gb
Annesininportakali53 Dnym123 valla kuzum cinsiyeti göstermedi aşırı hareketli bayramdan önce randevum var 19 haftalik olcam gösterirse öğreniriz ama başladım bile inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur çünkü indirimdeydi büyüyen beşik aldım 1800 tl den 1500 tl ye indi aldım bebek arabasi 1800 den 915 e indi aldım valla bide küvet seti aldım kovasiyla indirimde ,ağız mendili 2 patik oldum yani hep indirimdeydi koydum böyle inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur
Melekzx Annesininportakali53 imkanın varsa al bence ben 7 aylığım beşiği seçtim eşimin arkadaşının dükkânı olduğu için doğsa bile ben hastaneden çıkmadan gelir kurar kıyafetlere gelince bu maaşta alicaz İnşallah kişisel temizlik malzemelerinide
Serapcemre Annesininportakali53 bence almalısınız her şey pahalanıyor ben 30.haftamda falan almıştm her şeyimizi ama uygunsa alınmalı diye düşünüyorm bebek arabası beşik puset vs bu tarz şeyler
Annesininportakali53 Melekzx valla aldım kuzum inşallah sağlıkla büyütmek bindirmekte nasip olur ama çok güzel bir duygu 🥰 büyüyen beşik aldım 2800 den 1800 ve 1800 den en son 1500 e düşünce aldim bebek arabasını da 1800 den düştü 915 tl ye aldim 🥰 cinsiyetimiz belki olmadığı için ve goruncekerimden zibın pişik kremi anakucagi vs geleceği için kıyafet alışverişi yapmıyorum sadece küvet seti uyguna aldım bide ağız mendili 2 patik aldın 😊
myangelson Annesininportakali53 bende başlayacaktım yavaştan 22 haftaligim şuan ama erken doğum riskim var 7 aylık olana kadar eşimle birşey almamaya karar verdik artık pahalı ucuz yapacak birşey yok 😕
Annesininportakali53 myangelson valla kuzum benim çok hiç bir riskim yok ama yine korkuyorum almaya ama şöyle düşünüyorum yiyecek ekmeği varsa her şekilde gelir dünyaya
zeynepdurunun_annesi Annesininportakali53 şöyle söyleyeyim 8 haftalıkken bebek arabasını aldık biz alırken 1800 dü şuan aynısı 4 bin olmuş. Bu devirde şu ay başlayayım alışverişe gibi bir lüks yok her saniye her şeye zam geliyor.
Annesininportakali53 zeynepdurunun_annesi aynen bende bebek arabasını 1800 den 915 e aldım indi 🥰 büyüyen beşiği de 2500 den 1800 e en son 1500 e düşünce aldım 😁