Rumsa merhaba dikilerim alındı anestezi alıcakmısım gıbı her ihtimale karsı yemek yemedım 6 saat boyunca amelıyathaneye gırdım benım doktorum orda yaptı ama kendi odasında bıle alınabılır oncelikle mumkun mertebe kendinizi rahat bırakın kasmayın ben burda okudugum kadarıyla kasmamaya calıstım daha once spekulum ile muayene olanlar yada smear testı yaptırmak gibi birsey sonucta aylarca ilişkiye girmeyip bir anda girdiğinizdeki yanma hissi oluyor sadece su sıkıcam dedi ustunemi içinemi sıktı anlayamadım dezenfektan amaclı sanırım o akabinde spekulum ıle acarken hafıf bır yanma hıssettım sonra gordum dedi ve gecmiş olsun dedi 5 dakika bile surmedi kasmayın kendinizi sonra 1 2 cm acıklık var dedi bir daha nst cekti sancım gozukmedi sonrasında agrımda olmadı cok hafıf hafıf ara ara kucuk kucuk regl olmadan hıssedilen agrı gıbı geldi gitti şimdilik hikayem bu kadar sanırım taburcu edicek zaten evın yakın bırsey olursa gelirsin sıkılma burda boşuna yatırmıyım dedi beklıyorum şimdi son nst sonucuna göre ya taburcu olucam bu arada haftam 37+1 cuma günü tekrar kontrole gelicem