Rumsa Allahın izniyle zaman geçiyor inşallah🌸 Diğer yorumda yazmayı unutmuşum progestan fitil olarak ben 26. Haftama kadar kullandım. 8. Haftada başladı doktorum.Fitil olarak kullandım hep. Kullanmıyorsanız kesinlikle OMEGA Kullanın. Araştırmalarda hem erken doğum riskini hemde düşük ihtimalini en aza indiriyormuş. Takviyelere önem verin. Şöyle ağır iş zaten yapmayın. Ben öğretmenim haftada 3-4 kez hep çalıştım. Sadece merdiven inip çıkmamaya özen gösterin. Normal hamilelikte iyi bir şey ama serklajda sıkıntı oluyor. Sürekli yatar pozisyonda olmakta insanı biraz sıkabiliyor. Ağrılarınız yoksa size iyi gelen şeyler yapın. Aklınız dikişinizde olmasın aman açılır aman bir şey olur diye düşünmeyin olumluya odaklanın. Bu arada ben Psikolojik Danışmanım. Bu süreçte size iyi gelen kişilerle beraber olun gerçekten çok fark ediyor. Modunuzu kimsenin düşürmesine izin vermeyin. Bebeğinizle güzel günlerinize odaklanın. Çok şükür yarısını atlattınız şuan hedefiniz 28 haftayı geçmek olsun sonra 32 sonra 36. Sonrasında istediği vakitte gelsin minnoş🌸🥰🤲🏻