pitircikannesi1 Selam kızlar 3 aylık hamileyim burnum çok tıkalı nefes alamıyorum hiç çok rahatsız ediyor beni sizde de böyle oldu mu ben hamile kalmadan böyle oldu ve halen devam ediyor
KezibanUan pitircikannesi1 bende oldu canımmm eczanede dala satılıyo solisyon su onunla geçti doğal zararsız. Gözlerimdede burnumdada kullandım.
Kubrq pitircikannesi1 bendede oldu yatarken yastıkları cifle 🙃🙃ve ben burnuma soğuk uyguluyordum rahat ediyordum🙃
KezibanUan pitircikannesi1 hamilelikte çok normalmiş canım bu tıkanıklıklar nerdeyse her hamişte oluyo ama geçiyo bi süre sonra merak etme
Deryakaya1802 pitircikannesi1 ben de öyleydim işte canım gerçekten çok iyi geliyo nefes alamıyodum boğuluyodum sürekli uykular haram oluyodu zaten. Sonra bu bantlardan aldım çok çok iyiyim 😊
Aysegul123 Hamileliğin belli bir döneminde ben de yaşadım iki burnum birden tıkalı idi nefes alamıyordum özellikle uyurken ağzım dilim kuruyordu doktora gittim kısa süreli kullanmam için sprey vermişti. Bir süre sonra geçiyor
arastiran_anne Gebelikte hormonların etkisi ile burun tıkanıklığı sık görülüyor.Rahatlatıcı serum fizyolojik burun damlaları kullanabilirsin,zararsız. Gebelikle ilgili yararlı bilgiler için https://www.instagram.com/arastiran.anne/