AyFa1608 Kvser onu tam bilmiyorum canım ama adetlerin düzenliyse demekki yumurtlamada sıkıntın yok kullanmadan da olur ama düzensiz ise biraz araştır istersen kullan vitamin sonuçta bişey olmaz
Kvser AyFa1608 adetlerim düzensiz oldu benim normalde düzenliydi . Femara klomenden sonra hep düzensiz olmaya başladı ilaçların yüzünden . Doktoruma sorayım ona göre bende başlayayım
Xhal Sinemekee bende öyle bıraktım , pahalı doktorlar da neyle anlaşırsa o ilacı veriyor zaten herşey ticaret arkadaşlarım alıyor 30 TL ben alıyorum aylık 300 400 TL günde 2 taneydi bide :/
Emresra61 1ciftyesilgoz valla ben 6 ay denedim gebelık olmadı doktoruma gıttım ınofolıc verdı pembe kutulu olandan kullandığım ılk ay hamıle kaldım hatta ınanamadım ılac kullandım o yüzden gecıkıyofur dıyıp test yapmıyodum test yaptım anında pozıtıf onun etkısı olduğuna emınım
Cydaaaaa Kvser Yok canım illa oyle olman gerekmiyor ben öyle degilim doktorum banada inofolic combi jel verdi 10. Hapta hamile oldgumu ögrendim artik tesadüf müdr folik asitten midir bilmiyorum ama 1 senedir olmuyordu🙂