GamzeGuzeller Zeynep_3459 37+3 bizim de karnımda çook toplanıyor sanırım bu kasılma oluyormuş henüz kanala inmemiş ama kanala insin diye uğraşıyorum valla kaç gündür, adet ağrısı bende de oluyor ara ara
Zeynep_3459 GamzeGuzeller aynı şeyleri yaşıyormuşuz çömel kalk yap hurma felan ye belki işe yarar bende yapıyorum ama işe yarıyormu cidden bilmiyorum 😂
glsmsny Zeynep_3459 38+ 2 olduk. Sertleşme ve rahme baskı var sadece onun dışında şıkayetımız yok beklıyoruz bakalım sabırsızlıkla🙈
Zeynep_3459 glsmsny heralde 39 da daha da belirgin başlar şikayetlerimiz ama bu sertleşmeler baskı bile rahatsız ediyor doğum sürecini düşünmek istemiyorum😂
3civcivannesi Zeynep_3459 canım 40+3bu gün Gun içinde kramplar giriyor vajina bölgesine ama henüz bı doğum belirtisi yok 😔😔
Zeynep_3459 Bsrbsrrr doktor normal doğum olabilir dedimi canım eğer dediyse olur çatıyı felan takma kafaya yapabilirmiyim diye düşünme benimde pelvis kemiğimi artık neydi o darmış biraz kesi atarız en fazla dedi
Bsrbsrrr Zeynep_3459 hadi ya yani olur dedi ama zorlanabilirsn dedi makat falan zorlanabilir dedi bebekte biraz kilolu
Zeynep_3459 Bsrbsrrr doktor daha iyi bilir tabikide hayırlısı olsun canım inşallah normal sezeryan doğsunlarda kesi atarlar normal olursa en fazla onuda hissetmiyormuşsun öyle diyor herkes
NazAkyol06 Pazartesi doğuma giriyorum inşallah sezeryan olcak 🥺 38+3 oluyoruz o zaman. Heyecan korku hepsi tavan yapmış durumda 😥
Zeynep_3459 NazAkyol06 ayy allah yardımcınız olsun sakin kalmaya çalışın tansiyon felan düşme çıkma olmasın sağlıkla gelsin bebiş 😍
esn46kyy Zeynep_3459 evet gerçekten artık zaman geçmiyo sanki Kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😊
56esen56 Zeynep_3459 çok zorlaniyorum artık salı günü muayene oldum iki üç santim açılmada var ama doğmak istemiyor sanki kasılmalarım da oluyor ama bazen hiç olmuyorda
Zeynep_3459 56esen56 ay 2-3 santim açılma varsa yakındır gelmesi ozaman benim 1 cm demişti haftaya doğurursun belki 😍
Elizzannesi Cnsl32 37+2 22 haziranda kavuşacağız bizde ama bu sıcaklar gerçekten çekilmiyor gece klima açıkken bile terliyorum
Cnsl32 Elizzannesi valla canım bence klimadan falan uzak dur az zaman kaldı Allah korusun hasta falan olursan perişan olursun benim ödüm kopuyo hasta olcam diye
Bsrbsrrr Zeynep_3459 işte okudum hep herkes kötü seyler yazmıs kolu takılan kafası sıkısan yada çok yırtılması olan içten dıştan bilmiyorum bende korktum