Snmoyk 2 gün önce koltuklarimi yıkattırdım 2 gündür camlarım ve kapılarim açık ama bugün koku yaptı koltuklar hani hali yıkarsınız kurumazda kokar ya öyle pis bi koku başına gelen var mı?
atak13 Snmoyk kurutmadan mı versiler. Hemen arayın yılayanları ve bu kokuylr deyin olur mu öyle şey ya
mercimeginannesiiii Snmoyk nemli bir bölgede yaşıyorsanız ondandır. Ben koltuklarımı kendim yıkıyorum sık sık. Hiç koku olmadı bugüne kadar. Bir günde de kururlar.
Snmoyk atak13 yani vakumla temizlediler ama gittiklerinde baya ıslaktı zaten 2 gündür oturamıyoruz 24 saatte kurur dediler ama kurumadı üstüne koku yapti bugün aradım yumoş ile su karıştırıp koku sıkın kurumasını bekleyelim dediler sıktım ama hala kokuyor
atak13 Snmoyk yani ne kadar para verdiniz? işe yaramaz ki kokudan oturamıyoruz baştan yıkasınlar o zaman
atak13 Snmoyk oo geşip baştan yapsınlar o zaman o kokuda oturmayın bence arayın gitmiyor baştan yapın deyin.
Ebru9414 Snmoyk önce güzelce kurutun gelip tekrar yıkasınlar yumoşla olmaz o iş, yıkadıktan sonra da vantilatör açın iyice hava alıp kurusun yine aynı şekilde camı kapıyı açık tutun koku falan kalmaz