Eceozdmr atak13 bilmiyorum ki daha hiçkonuşmadık bu konuyu 30. Haftaya girdiğinden beri doğumla ilgili korku sardı zaten beni 🥺
atak13 Eceozdmr ben de çok heyecanlı yım bu yüzden galiba genel isteyeceğim uyuyup uyanayım bebiş yanımda olsun :)
ZeynepDua Eylulykdz hayirlisyla kucaginiza alirsiniz insallah o gune kadr bir daha doktor kontrolu olacak mi acaba bnde bunu merk ediyorm yoksa direk yatisa mj gideceksinz
ZeynepDua Eylulykdz demek ki normal o zman beni de cagirmadi da nst icin filan bi panik yaptim cok tesekkr ederm saolun insallah sag saglim kucaklarimiza almak nasip.olur
Ebruxxx guly1 bende 14 Haziran da aldım 2 gün önce öğrendim ilk öğrendiğim gün heyecandan kalbim duracak gibiydi 😂
Eylulykdz Ebruxxx bende öyle 23 hazirana aldım doktor 23 Haziran diyince tansiyonum yükseldi 13/9 oldu
ZeynepDua Eylulykdz amin insallah bizim dha belli olamiyor ya haftaya saglik ocaginda kalbini dinleyin kararlastiralim dedi doktorum ama saglik ocaginda ne anlayacagiz hic bi fikrim yok 37 haftalik oldu bebegim
_tulayb26 Smyye1B anaaaa kız ne çok görürdüm seni buralarda yarın sabah 9he benim de Haziran sonu Temmuz başı gibi bakalım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kuzum hepimize çıkınca falan haber ver kız buraya merak ederim ben 🥹