aygm34 Edilek öyle bi ihtimal tabiki var bende 54 le ogrenmıstım 2 günde bir kan verip arttığını gördüm sende kan ver canım artıyor mu bak
Edilek aygm34 ben de adetten 6 gün önce kan verdim 94,7 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar verdim 237,9 çıktı. Salı tekrar kan verecem 1800 civarı olması gerekiyor buna göre
aygm34 Edilek Edilek 1 Edilek Edilek mesela ben 54 ile öğrenip 2 gün sonra 138 3 gün sonra 470 idi sayılara çok takılma ama illaki iki katına yakın artması gerekıyor canım
Seda5885 Edilek canım bemim adetime 10gün vardı ve adet agrısı gıbı agrı adet olacagım diye agrı kesıcı içiyordum devamlı
Kbraylmz1 Edilek ilk kan testimde 216 idi bi daha bakma gereği duymadım 2 hafta sonra dr gittiğimde söyledim çok güzel dedi keseyi gördü gün verdi kalp atışı için şuan 3 aylık minik kızım yanımda uyuyor rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun🤍 tebrik ederim sizi de 🌸
Fatma0090 Edilek gayet güzel ilerleme canım doktora gitsen de düzenli olarak 1000leri görene kadar beta yapacaktır hemen kese gözükmez benim 5000binde kesem gözüktü